Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia U telefonom...

Sony Xperia U telefonom (1éves) rettenetesen lassú (hívás, böngésző, facebook, sms-ek). Ha visszaviszem a szolgálgatóhoz mit tudnak vele csinálni?

Figyelt kérdés
Még garancia alatt van így gondolkodom rajta, hogy vissza viszem reklamálásra.. Egy ideje szörnyen lassú ha valaki hív és fel akarom venni eltart 20 másodpercig is mire hallom a másik félt...Sms-eket is nagyon lassa nyitja meg, ugyanez van a Facebooknál, böngészőnél és szinte mindennél. Meg tudják javítani vagy mit tudnak vele kezdeni?

2013. szept. 22. 17:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hát azt hallottam, hogy a task killerek nem tesznek jót a telefonban :/
2013. okt. 17. 21:01
 12/12 Bryan O'Conner válasza:

Mivel kevés a ram ezért nem mindegy hogy milyen android fut rajta!Én hónapokig szenvedtem, szinte minden android volt rajta , custom romok és társai! Szinre az összessel belassult 1-et kivéve!A GinderBread 2.3 + Clockwork Recovery kombinációval egyszerűen megjavult minden! Mintha kicserélték volna a telefonomat! Már fél éve használom ezzel és tökéletesen működik vele , nem lassul be a hivás is tökéletes, csak ajánlani tudom!

A Ginder Bread ellentétben a többi "főzőtt" rommal nem omlik össze pár hét alatt és nem "eszik" sok memóriát sem! Jahh igen és még valami! Ha esetleg bárki is megpróbálkozik olyasmivel mint a CyanogenMod 11 Nightly Build vagy a MIUI V5 Based és társaik őket óva inteném, mert mivel mindennel próbálkoztam azt tapasztaltam hogy ezek a romok pillanatok alatt összeomlottak,és hihetetlen lassúak! Olyan szinten összeomlanak,hogy mikor 1x lebillentyűzáraztam a telefont utána nem adott többet képet! Mindenre reagált csak épp kép nem volt! Remélem tudtam segiteni! Ha leirás kell a GinderBread telepitéséről kérlek irj és leirom!

2015. febr. 6. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!