Sony Xperia U telefonom (1éves) rettenetesen lassú (hívás, böngésző, facebook, sms-ek). Ha visszaviszem a szolgálgatóhoz mit tudnak vele csinálni?
Mivel kevés a ram ezért nem mindegy hogy milyen android fut rajta!Én hónapokig szenvedtem, szinte minden android volt rajta , custom romok és társai! Szinre az összessel belassult 1-et kivéve!A GinderBread 2.3 + Clockwork Recovery kombinációval egyszerűen megjavult minden! Mintha kicserélték volna a telefonomat! Már fél éve használom ezzel és tökéletesen működik vele , nem lassul be a hivás is tökéletes, csak ajánlani tudom!
A Ginder Bread ellentétben a többi "főzőtt" rommal nem omlik össze pár hét alatt és nem "eszik" sok memóriát sem! Jahh igen és még valami! Ha esetleg bárki is megpróbálkozik olyasmivel mint a CyanogenMod 11 Nightly Build vagy a MIUI V5 Based és társaik őket óva inteném, mert mivel mindennel próbálkoztam azt tapasztaltam hogy ezek a romok pillanatok alatt összeomlottak,és hihetetlen lassúak! Olyan szinten összeomlanak,hogy mikor 1x lebillentyűzáraztam a telefont utána nem adott többet képet! Mindenre reagált csak épp kép nem volt! Remélem tudtam segiteni! Ha leirás kell a GinderBread telepitéséről kérlek irj és leirom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!