Sony Xperia U telefonom (1éves) rettenetesen lassú (hívás, böngésző, facebook, sms-ek). Ha visszaviszem a szolgálgatóhoz mit tudnak vele csinálni?
Sajnos ez a telefon nem éppen egy fürge szarva a kétmagos procihoz képest. Édes kevés a RAM-ja. Probáld meg vissza tenni rá a gyári droidot( 2.3.7). Szervizbe Felesleges vissza vinni (szerintem). Az enyém 5 alkalommal volt bent ugyan ezekkel a gondokkal. Vissza rakták rá a gyári szoftvert mind az 5 alkalommal és mondván a probléma megoldva. 2-3 napig nagyon baba volt de utána jöttek a gondok megint.
Összegezve ennek a telefonnak nem a szoftverje sz*r, esetleg lett valami baja (így aztán hiába is cserélgeted, viszed szervizbe), hanem maga a telefon hardveresen hagy némi kívánni valót maga után.
8 hónapig volt meg nekem (bár többet volt szervizben mint nálam) de kikészültem tőle így inkább eladtam.
Én azt szeretném megkérdezni attól, aki jártas benne, hogy ha a gyári beállításokat visszaállítom, előtte csinálok biztonsági mentést, akkor nem törlődnek a játékok, és az azon elért szintek? A Pou-val játszok mióta megvan a telefon (1 éve), 90. szintnél tartok és csak ezért nem merem a gyári beállításokat visszaállítani mert félek törli az elért szintet...
És ha nem törlődik esetleg, és ez 100%, akkor valaki leírná a menetét hogyan kell tutira jól csinálnom, hogy először Biztonsági mentést csinálok, majd visszaállítom gyári beállításokra, és aztán hogyan állítom vissza az elmentett dolgokat? Köszönöm előre is a segítséget :)
töltsd le rá az easy task killert (inkább ezt) vagy a clean mastert
Nekem is ilyen telefonom van és ugyan ezek a 'hibái' az enyémnek is. Ez a két alkalmazás arra jó hogy 'megöli' azaz leálltja az éppen nem futó alkalmazásokat így kevesebb MB-ot használsz és gyorsabban tud működni a telefonod. nekem bevált. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!