Melyik lenne jobb? (telefon böngésző)
Flash?
Azt kb. egyik se, max a gyári vagy az opera mobile...
De elvileg a maxthon lejátssza, mivel webkit alapú...
Nagy gond kipróbálni őket?
Chrome-t nem próbáltam, vélemények alapján használhatatlan, nálam kesett. Gyári böngésző és a Firefox telepítve van, néha használom őket, mindkettőnél a nehézkes lapkezelés, valamint a mobil és asztali verzió közötti váltás problémás. (Asztali oldalt kérek, akkor is a mobilos oldal jön be.) Számomra az Opera Mobile az ideális böngésző. Gyors és kényelmes a lapkezelés is. Ebből is a régebbi verzió. Az új verzió, teljesen új felülettel tegnap jött ki. Na az használhatatlan. Lassú, egy lap váltás 5 másodperc, olvasnám a betöltött oldalt erre kiíjra, hogy nem sikerült betölteni és kivették a képek betöltésének tiltása opciót. Nagyon "boldog" vagyok mikor GPRS vagy EDGE hálózaton kell megvárnom mire bejön az összes kép. Fogy az adatforgalom feleslegesen, jobb hálózat meg sok helyen nem élérhető.
Szerintem a 12-es Opera Mobile a leghasználhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!