Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace első...

Samsung Galaxy Ace első okostelefonnak jó vagy inkább valami más?

Figyelt kérdés

Első okostelefonnak jó lenne? Vagy inkább valami más? Ha mást, akkor tippek 40000,-ig szolgáltatói áron? (Én még a HTC Desire 200-ra gondoltam)

ui.:Androidosat szeretnék.

2013. szept. 19. 18:01
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Kedves 2013-11-27 17:18 - a közvetlenül előtted szóló vagyok ismét.

Bár nem tartom magam gyökérnek (és hiába kérsz bocsánatot ha bunkó vagy, azon ez nem változtat...), és a szoftverfrissítést is elvégeztettem a telefonomon a T-Mobile-nál, mint ahogyan azt írtam is, mégsem működik megfelelően. És igen, szerintem is éppen hogy arra való lenne a telefon, hogy telefonálni tudjunk vele, nekem mégis éppen ez a funkciója hibás (mint ahogyan írtam is...) - sőt minden ismerősömnek, akinek gondjai vannak vele, ugyanez. Egyébként helyenként említik is, hogy ez a széria-hibája a Galaxy Ace-eknek. Attól még, hogy a Tiéd pont jól működik, az enyém nem fog megjavulni...

2014. jan. 8. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!