Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Első okostelefonnak melyiket...

Első okostelefonnak melyiket vegyem szerintetek : samsung galaxiy vagy galaxi mini?

Figyelt kérdés
25000 ft ért tudnék mindkettőhöz hozzájutni melyiket lenne érdemes megvenni?
2012. nov. 22. 12:09
 1/6 Mikey1988 ***** válasza:

Hát... az itteni emberek többsége lebeszélne mindkettőről. Vagy a Huawei Ascend Y200-at vagy a Sony Xpreia Tipo-t fogják úgy is ajánlani. Bár az utóbbi 40 ezer függetlenül újan.

Mind a Mini-re, mind az Y-ra úgy is azt fogják mondani, hogy mind szoftveresen, mind hardveresen iszonyatosan elavultak, és túlárazott vackok [Egyesek ezeket már ipari hulladék kategóriába sorolják].

Amúgy az Y az újabb, így a kettő közül az ajánlott, bár már van egy még újabb verzió, a Galaxy Pocket 30 ezerért, de szerintem ugyanúgy utálják azt is, mint a Mini-t és az Y-t. De ha mégis olcsó Samsung kell, akkor inkább a Pocket, mert abba már sokkal több a belső memória, mint a másik kettőben, ami egy Androidos mobil esetén jól jöhet (Androidon vagy csak részben rakható át az SD egy alkalmazás, vagy egyáltalán nem. Valamint csak a telefon memóriába lehet letölteni -- de ez tán normál, nem rootolt esetben igaz!)

2012. nov. 22. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:

"Hát... az itteni emberek többsége lebeszélne mindkettőről.Mind a Mini-re, mind az Y-ra úgy is azt fogják mondani, hogy mind szoftveresen, mind hardveresen iszonyatosan elavultak, és túlárazott vackok [Egyesek ezeket már ipari hulladék kategóriába sorolják]."

Nem ok nélkül teszik , tényleg így van.

"Amúgy az Y az újabb, így a kettő közül az ajánlott"

Az újabb nem feltétlenül jelenti azt hogy jobb is.

"bár már van egy még újabb verzió, a Galaxy Pocket 30 ezerért, de szerintem ugyanúgy utálják azt is, mint a Mini-t és az Y-t."

Nem utálják , hanem tudják hogy rossz az ár-érték aránya.

2012. nov. 23. 00:12
 3/6 A kérdező kommentje:
halljátok tescoba 25000 a samsung galaxi y ahol elvileg a simkártyához benyomnak egy überratyi de ingyenes netcsomagot alapból. alkalmas az egy böngésző meg a gps használatára ?
2012. nov. 23. 08:10
 4/6 A kérdező kommentje:
ám tescoba érdemes lenne megvenni 25000ft + {nem tudom tudja e mindenki ha nem akkor megsúgom} feltöltöm 5000 ft al akkor 10000 et tudok lebeszélni + havi 10mb adatforgalom {tudom kb semmire nem elég a 10 mb de a többi az nem rossz}
2012. nov. 23. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:
ám felhivod a 1215 öt akkor vehetsz mondjuk 200mb adatforgalomra napi jegyet 400 ft ért.
2012. nov. 23. 08:15
 6/6 A kérdező kommentje:
annyira nem szar ez a tacskó csak éppen kaját nem szabad venni :D:D
2012. nov. 23. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!