nem kell nekem huawei! azért legyen mondjuk márkás is a telefon, nem ilyen..."
Azért az Ace-val nem egy kategória.
Vagy mindenképpen szert akarsz?
Vegyél telefonfülkét.
2013. szept. 20. 20:53
12/21 anonim válasza:
Nekünk aztán teljesen mindegy kérdező hogy mire b@.szod el a pénzed.Ha te egy sz.rdarabot veszel belőle te dolgod.Mi ennyiért inkább telefont vennénk.
2013. szept. 22. 20:03
13/21 anonim válasza:
Én utálom az Acet,egy rakás szar,semmi játék nem fut el rajta,stb...
2013. szept. 25. 18:44
14/21 dumbii válasza:
Butusok vagytok! Az Ace jo telefon, csak rootolni kell. Akkor meg nem is fagy! Alapjol egy jo telefon, de nem olyanoknak van kitalalva, akik szuper telefont akarnak. En imadom. Nekem nagyon tetszik!
2013. nov. 8. 11:57
15/21 anonim válasza:
Jó telefon, de nem szuper.
pffff....
még ő is tudja micsoda szar...
Nem azért szar, mert nem fut el rajta semmi, netezésre attól még mondjuk jó lenne, de 40.000ért, könyörgök??? 100szor jobb telefonokat kapni már ennyiért...
2013. nov. 8. 14:24
16/21 anonim válasza:
Nekem Galaxy Ace-em van, augusztusban volt 1 éves. Folyamatosan problémáim vannak vele, már nem is számolom, hányszor frissítették rajta a szaros szoftvert - persze csak még rosszabb lett... -.-" Gyakorlatilag elérhetetlen vagyok a nap legnagyobb részében (másik oldalon kikapcsoltat jelez) és a legutóbbi "szoftverfrissítés" (hogy rohadna meg ott ahol van pfff -.-" ) után már azt sem jelzi ki, hogy nem fogadott hívásom volt (ahogy korábban tette). És ez csak egy a sokból... Rövidre fogva, NE VEGYÉL GALAXY ACE-t, 10 ismerősömből 9-nek tele van vele a kis***, köztük nekem is és amellett tényleg baromi drága ahhoz képest, hogy mekkora szar. Nem szabad. Öreg hiba, nekem többet, ha utánam dobná valaki, akkor se kéne.
2013. nov. 15. 00:06
17/21 anonim válasza:
Sziasztok
Nekem Acem van, és semmi gond nincs vele. A legtöbb ember olyan gyökér (elnézést), hogy nem gondolnak arra, hogyha frissitenék az android rendszert, talán normálisan működne.
Nekem 4.4.1. van rajta, egy barátom telepítette rá. Amikor a 2.2.1. volt rajta, tényleg fos volt, de azóta ez az a telefon aminél én jobbat nem tudok elképzelni..:)
Minden Samsung Galaxy ugyanannyit tud, csak ego kérdése, hogy milyet választasz. Talán a vaku és a belső kamera hiánya okozhat egyes telefonoknál gondot, de a telefon telefonálásra használandó, de ez szerintem már 10 éves korunkban egyértelművé vált...
2013. nov. 27. 17:18
18/21 anonim válasza:
Kedves előző.Nem mindenki akar szakácskodni meg barkácsolni csak azért hogy egy újabb SZOFTVER kerüljön rá.Attól még a proci Armv6-os ami ugyanúgy sz. r mint 2 éve.De nyugodtan higgyétek azt hogy egy 2 és fél éves elavult hulladék jobb mint egy Galaxy Note 3 mondjuk.(És ezt Samsungosként mondom)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!