Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a SAMSUNG...

Mi a véleményetek a SAMSUNG GALAXY S3-ról?

Figyelt kérdés
Ajánljátok, vagy inkább nem? (Fő: zene, tudom memória kártya; játékok, legyen rá kapacitás; és wifizés/netezés)

2013. szept. 18. 16:50
 1/7 tetro ***** válasza:
nekem ez van két éve. tökéletesen működik, semmiben sem lenne többre igényem, még most sem
2013. szept. 18. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a nagytesója van meg, és azt mondom, hogy előtte az S3-at akartam venni, de a hír miatt, hogy Koreában, vagy Kínában 2gb rammal dobták piacra, elment a vásárlástól a kedvem, s inkább vártam. Akkoriban S2-m volt, így érthető, hogy miért nem váltottam. Utána valahogy kijött az S3 LTE, amire azt kell mondjam, hogy így a 2gb rammal megéri inkább azt venni, mert mikor én a Note 2-t vettem, akkor jött be a 2gb ram-os dolog, és azért jó, mert az alkalmazásokat simábban lehet kezelni. Pl. Néztél 1 videót a telefonon, átléptél a böngészőbe, utána megnézted a Google Play-t, utána Youtube-t nézted kicsit, és az a jó az egészben a +1gb ram miatt, hogy vígan vissza lehet térni az előző alkalmazásokra, és folytatni ott, ahol legutoljára abbamaradt. 1gb ramos készülékekkel általában 1-2 alkalmazást lehet így megnyitni. Anno szidtam is a telefont, mert a böngészőből ki léptem 1 kicsit, 1 másik app miatt, és bezárt a böngésző. Persze a link megmaradt, úgyhogy újra elkezdett tölteni az oldal, ami mobilnetnél nem valami jó dolog, főleg, ha olvastad volna csak az oldalt. Ez 2gb felett megszűnik, mert akár fél nap után is visszatérhetsz a böngészőbe és nem tölt.. Persze ehhez nem szabad bezárni az appokat, csupán "tálcára" letenni.
2013. szept. 18. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
A Samsung köztudottan nagyon jó márka, tudásához képest pedig... hát..ár-érték arányban van nála jobb is! (LG Optimus 4X HD) Ha mindenképpen ragaszkodsz a Samsunghoz, márkán belül szerintem igen, megéri ez a típus!
2013. szept. 18. 18:21
 4/7 dirtboy ***** válasza:
én nem venném meg,hasonló árban ott a nexus 4 vagy az optimus G ami jobb,szebb és minőségibb anyagból is van,na meg nem néptelefon.
2013. szept. 18. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy valami néptelefon-e, az több dologtól függ, és ha több van eladva belőle, az csak jobb lehet. A szoftver miatt is jobb így szerintem. Mivel nem tehetik meg úgy, mint a Sony, hogy 1 évvel később már nem ad ki frissítést a készülékeire.
2013. szept. 18. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2013. szept. 18. 22:05
 7/7 dirtboy ***** válasza:

tegnap 20:19

a néptelefonnak van rossz oldal is meg jó is egyezünk meg annyiban. azt viszont ne felejtsük el hogy ami nálunk néptelefon az nem biztos hogy más országban is,valamint ami nálunk nem annyira sikeres az nem biztos hogy más országban sem.

a magyar nép egy birka nép,önálló gondolkozásra kb képtelen mindet követ,másol így itt könnyen alakulnak ki akár indokolatlanul is néptelefonok.

2013. szept. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!