Samsung Galaxy Mini 2 vagy Samsung Galaxy Young? (nem az y)
Hardverilag a Young erősebb, mégis 3 helyen kevesebb pontot kapott a mini 2-nél. Nagy különbség azért nincs köztük, egy árban vannak. Melyik a jobb? Szerintem nekem mindkettő megfelel, a mini 2 jobban tetszik, de ez nem olyan fontos. Ha a Young jobb, akkor miért ugyanannyi az ára? Talán mégsem annyira jó. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.
És légyszi ne azt írjátok, hogy sz@r, mert nem full HD-s, meg 2 magos.
Amire használnám:
wifivel!
Kevéske böngészés
Játékok
Hill Climb Racing
Doodle jump
Angry Birds
OK, akkor hagyd figyelmen kivül, hogy fél éven belül vagy törölsz róla mindent, vagy használhatatlanul lassú lesz.. persze, én vagyok a hülye megint, ugye?
Amúgy nem 3D-s, csak fullHD :)
Nem, de nekem erre telik. Az mostani telómat 7 éve használom, itt egy link róla:
Csak nekem fekete. Ez után az, hogy napi fél órát facebookozhatok a telón, az már csoda. :) 15/F
attól még ugyanúgy be fogod szopni idővel.. az android messze nem olyan, mint az S40.
Mekkora a keret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!