Mit csináljak? Samsung Galaxy S Advance
Figyelt kérdés
Sziasztok! Samsung galaxy s advance telefonomat kb 2 hónapja frissittettem JB-re Odinnal, de minden baja volt..lefagyott, nem ébresztett meg ilyen kis apróságok. Tegnap visszaraktam rá a GB-t gondolván hogy akkor felajánlja a frissitést wifivel de semmi. Hiába keresnék rá frissitésre azt irja hogy nincs. Mit tudok tenni? Vagy csak várnom kellene? Egyáltalán felfogja ajánlani? Nem akarom újra Odinnal frissiteni.2013. szept. 18. 12:36
1/5 anonim válasza:
Mind1 mivel kerül rá a jb, ugyanúgy szar lesz. Nem való rá.
2/5 anonim válasza:
Elsőnél a pont, a GB való rá, JB-vel ugyan úgy szar lesz. Nem való rája.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem gyerekek.
2013. szept. 24. 22:00
4/5 anonim válasza:
Kies nem ajánlja fel?Mert ha igen akkor frissítsd ott de ezúttal úgy hogy frissítés előtt is csinálsz egy resetet meg utána is.
5/5 anonim válasza:
Ember eddig csak baromkodtam GYIK en de most segítek neked
Nekem is Samsung galalxy S Advacom van, nem is fogja a GB felajánlani hogy frissítsed JB re. Odinnal csináld meg, milyen szolgáltotótól van ? Vodafone? Telenor vagy Tmobil? mert az sem mind1 utána privibe írhatsz nekem, ha kell segíteni a telepítésbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!