Szerintetek milyen telefont vegyek?
Szeretnék venni egy új okostelefont. Eddig egy Samsung galaxy ace-t használtam, nem volt vele gondom, bár nem egy csúcskészülék. Az új telefont zene hallgatásra, fbre, netezésre és játékokra használnám, de nem árt ha jó képeket csinál. Most egy samsung galaxy s4-en gondolkozok, mi a véleményetek róla, ki tudja használni egy átlagos ember? Esetleg tudnátok írni hasonló árfekvésű(olcsóbb lehet, de drágábbat nem szeretnék) és tudású készülékeket?
Kicsit más témájú kérdés, de tudnátok írni utcai fejhallgatókat 20.000forintig? ( A telefonhoz használnám.)
Ja, és fejhallgatóból pedig a Sony Mdr-zx700-ast ajánlom! Az egyetlen hibája, hogy nincs rajta hangerőszabályzó, de amúgy nagyon szuper!
"Utánanéztem, és ne keress tovább! Az S4 mini ára 95900 Ft-nál kezdődik, ennyiért pedig nincs nála jobb!"
Na, legalább már ma is volt min nevetni :D
Figyelmedbe ajánlanám:
Android:
-LG Nexus 4 Indok: A Goggle referenciamodellje, még nagyon sokáig meg fogja kapni a legújabb frissítéseket a Droidra, mindenképpen nagyon jó választás, viszont egy tokot nem árt beszerezni hozzá, ugyanis a hátlapja törékeny üveg.
WP8:
-Nagyon ajánlanám figyelmedbe a HTC 8X-et!!!: Mobilos körökben az egyik legjobb mobil zenehallgatásra, a beépített minőségi erősítő miatt, játékok tekintetében bárki mond, bármit a WP nagyon ott van, mivel ugye a MS gyártja az XBoX-ot is, és egy csomó XBoX-os játék van az áruházban, és mindössze 58.000 ft!!! Szerintem ha megtudsz barátkozni a csempékkel, akkor mindenképp nagyszerű választás lehet számodra!
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!