Szerintetek milyen telefont vegyek max.25000 Ft-ért? Szeretném ha legalább lenne rajta net, illetve ha viszonylag jó lenne a telefon.
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 17:28
2/10 A kérdező kommentje:
köszi, tetszik :)
2013. szept. 14. 09:20
3/10 anonim válasza:
úristen.. meg ne vedd.
Ne haragudj, kérdező, de ilyen összegért csak horribilis előfizetéssel tudsz elhozni normális telefont. 50 körül már kapsz Galaxy S Advance-et, ami már egész jó, de ez a kategória az android legalja. Fagyni fog, akadozni, laggolni, és leginkább idegesiteni
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Én is azon gondolkoztam, hogy inkább még nézelődök és nem veszek meg egy olyan telefont, amivel ha megveszem, sok gond lehet
2013. szept. 19. 19:40
5/10 anonim válasza:
Nekem xperia x8-am van, és az is gyors egy jó rom-al :)
6/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Csak nézd meg ezt. Olcsó, alsókategóriás droid. Csak a cumi van vele.
Inkább nézelődj, gyűjts, nézz valami jó előfizetéses konstrukciót, és jól gondold át, hogy mit veszel.
Galaxy Nexus használtan van már pl 65 környékén, vagy Nexus 4 70 felé... ezek nagyon-nagyon jó telefonok, gyári androiddal, gyorsak, stb... bátran merem ajánlani mindkettőt
7/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2013. szept. 20. 13:49
8/10 anonim válasza:
Igazuk van többieknek ár/érték/használhatóság egyaránt együtt mozog itt. Attól függ hogy most nagyon de nagyon telefon kell és milyen kompromisszumot vagy hajlandó érte kötni mert alsó kategóriában igen csak kell sajnos. Mobilnet viszont minden telefonon szinte már van még a régi platformosokon is(pl symbian) csak elő kell fizetni rá vagy feltöltögetni ami külön esik a mobil árától:) Új mobilok mobilnetes előfizetéssel a szolgáltatóknál meg szerintem horribilis összegekért vannak ha számításba veszed a hűségidőt.
9/10 A kérdező kommentje:
köszi neked is :D
2013. szept. 28. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!