Szerintetek milyen telefont vegyek?
Szeretnék venni egy új okostelefont. Eddig egy Samsung galaxy ace-t használtam, nem volt vele gondom, bár nem egy csúcskészülék. Az új telefont zene hallgatásra, fbre, netezésre és játékokra használnám, de nem árt ha jó képeket csinál. Most egy samsung galaxy s4-en gondolkozok, mi a véleményetek róla, ki tudja használni egy átlagos ember? Esetleg tudnátok írni hasonló árfekvésű(olcsóbb lehet, de drágábbat nem szeretnék) és tudású készülékeket?
Kicsit más témájú kérdés, de tudnátok írni utcai fejhallgatókat 20.000forintig? ( A telefonhoz használnám.)
Szerintem neked felesleges csúcskészüléket venned.
A Sony Xperia P például megfelelő számodra, és kb. 55-ért már tudsz venni egyet!
Ha a s4 minit veszem és 3gigás netet fizetek 2 évig akkor 45-ért el tudom hozni. A 3gigás net 2 és 3 ezer között van havonta. Csak kérdés, hogy ki tudom-e használni a 3gigát..
Amúgy a Sony-ról nem halottam túl sok jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!