Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia lumia 920 win 8 as...

A Nokia lumia 920 win 8 as rendszer van ha jol tudom! Kérdésem ennek a rendszernek mi a kiterjesztése? Pl. : android - apk

Figyelt kérdés

2013. szept. 9. 21:26
 1/5 anonim válasza:
Win - XAP
2013. szept. 9. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy WIN 8, vagy WP8.... :)
2013. szept. 9. 21:49
 3/5 anonim válasza:

Windows Phone - XAP

De amúgy szerintem ugyan az a két rendszer. De csak SZERINTEM. PC-n még nem használtam. De gondolom a kérdező értedte, hogy a telefonos windowsra gondolok és nem a számíttó gépesre. Ha meg férre értedte akkor ez úton is bocsánat a férre értésért!

2013. szept. 9. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 OMG!

számíttó gépesre meg férre értedte

[link]

2013. szept. 9. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Lumia 920-on Windows Phone 8 van, ez közös alapok ellenére nem egyezik meg a Windows 8-cal (sem annak ARM-os változatával, a Windows RT-vel).

Ahogy már írták, XAP fájlok valók WP-re. Ugyanakkor felesleges ilyet keresned, WP-n nem nagyon van warez.

2013. szept. 9. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!