Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 vagy Sony...

Samsung Galaxy S4 vagy Sony Xperia Z?

Figyelt kérdés
Melyiket vennétek,és miért?
2013. szept. 8. 12:24
 1/6 ZONE_Master válasza:
várd meg az xperia z1-et,az mindegyiket veri.
2013. szept. 8. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mind1 melyiket veszed mind2 nagyon jó, attől függ hogy mik a követelményeid. Én egyiket se venném a 2 közül de csak azért mert nekem mások a vágyaim.
2013. szept. 8. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Z1 az nagyon drága lesz. jóval 200 fölött fog kezdeni.

2.

netezni,facezni..alap játékokkal játszani. pl:Angry birds,Temple Run..stb néha Pes,Fifa.

2013. szept. 8. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor neked teljesen fölösleges ennyit költeni egy telóra.Xperia U is elég lenne,mindent tud amire neked kell.
2013. szept. 8. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Tavaj, amikor még az s3 volt a trendi csúcstelefon, akkor még érdemes volt samsungra költeni. Jól néz ki, gyors, látványot TouchWiz. Idén már inkább áttérnék sonyra, mert energiatakarékosság már egész jól meg van oldva, por és vízálló(nem úszkálni kell vele, csak ha véletlen beleesik vízbe nem kell azonnal parázni, h baja lesz).
2013. szept. 8. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdező neked semmi szükséged ilyen csúcskategóriás telóra az igényeidnek tökéletesen megfelel a Sony Xperia SP vagy akár a Samsung Galaxy S4 Mini.
2013. szept. 9. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!