Sony Xperia Sp, ingyen wifi van? Hogy van ez? Nem értek hozzá.
Sony Xperia Sp 24szer 990ft-os kamatmentes részlet.
Új előfizetéssel,a Mozaik , díjcsomagra vállalt 2 év hűségidővel.Mobil előleg befizetése szükséges.
Mit jelentenek ezek a mondatok? Nem értem.
Oda megyek a T-mobil-hoz aláírom a szerződést.
Havi 990-et befizetek 2 éven keresztül és ennyi?
Ez ez a mozaik m díjcsomag ,mennyibe kerül? Rögtön ott kell kifizetni,vagy ez részletben benne van a 990-ben?
Remélem valaki segít rajtam:)
Köszönöm.Bocsi,de tényleg ennyire nem értek ehhez.
Veszel egy telòt 24x990Ftos rèszletre.
Plusz aláìrsz egy 2èv dîjcsomagmegtartâst is.
Amit ìrtâl annak nem tudom a havidîját.
De a lènyeg,hogy 2csekket kapsz.
1et a telefonrèszletről
1et a havidîjrôl.
Szòval bele lehet szaladni rendesen.
Mondjuk(ISMÈTLEM NEM TUDOM KONKRÈTAN MENNYI AZ A DÎJCSOMAG AMIT ÌRTÂL)de ha annak 10000a havidîja akkor fizeted a 10000-t plusz a 990et is.
Nekem Eco dîjcsomag van.De alig várom a decembert h visszavâltsak feltöltősre.
Hallod!
Van olyan h 24x990Ft.
Meg van olyan h előleg+ 24x990Ft.
Tehát kell love is mondjuk 20000Ft+24x990Ft.
ha erről van szó, akkor a 990 mellé további 8600 Ft-ot kell fizetned két éven keresztül.
(szerintem lehúzás, de ha neked megéri...)
Havi 990 forint a telefon részlete, ehhez hozzájön még a Mozaik M díjcsomag havi előfizetési díja, aminek az előfizetési díja 8 600 forint illetve ezen felül az esetleges túlforgalmazási díj. A csomagban havi 750 MB adatforgalom, van illetve a 8 600 forintot 29 / 32 forintos percdíjjal telefonálhatod vagy SMS-ezheted el, illetve kérhetsz valamilyen extra kedvezményt is ingyen.
Tehát minimum 9 590 forintot fizetsz havonta két éven keresztül.
Ingyen WiFi ott van, ahol találsz titkosítatlan hálózatot, vagy ismered a hálózat jelszavát.
Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a normális és érthető válaszokat.
Azt hiszem maradok a régi telefonomnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!