Ez a Goophone i5 szerintetek átverés?
Akkor utald el. Elutaltad a pénzt. Kiküldi a telefont? Mi a lószarért küldené ki? Ott van nála a pénz, nem tudod kicsoda, hol van, adás-vételi szerződés nincs és a rendőrség sem fog ugrálni a Te baromságod miatt.
SOHA nem utalunk SENKINEK előre!
Az Apródról és sem rendelném meg, mert nem tudni ki az Eladó...
De a Vaterán is hirdetnek ilyen telefont, ott le lehet csekkolni az Eladót, olyantól ne rendelj, akinek nincs még referenciája... A véleményekben utána nézhetsz, ki a megbízható, ki nem...
Ez az Eladó pl. megbízható :
Különben meg jobb a specifikációja, mint a valódi iPhone 5-nek!!!... :-))
Én most olyat rendelek meg, amiben van +GPS (+1000 Ft) és almás hátlapja van (+2000 Ft)...
Én már időtlen-idők óta vásárolok a Vaterán, telefont, számítógépet is vettem már nem egyszer, egyszer sem vertek még át (persze én is utána nézek, hogy sok eladása legyen az Eladónak, milyen vélemények vannak róla, ebből látszik mennyire megbízható)...
Nincs abban semmi gyanús, ha a netről vadászott képeket a telefonról : aki próbálta, az tudja, milyen nehéz amatőr körülmények között jó termékfotókat készíteni!...
Az Eladó gyakran a gyártó oldaláról másolja ki a képeket, hiszen azt adja tovább...
Én nem látok itt alapvető átverést. Van személyes átvétel is, a pali csak annyit csinál, hogy helyetted megrendeli a sárgáktól, a vételárhoz hozzáadja a dátumot és a kezedbe nyomja. Ha meg máshol olcsóbb, akkor a vásárló legfeljebb magát veri át.
De a legjobb, ahogy a többi kiscsicska között feszíteni kívánóknak ajánlja :)
"Nálunk elérhető áron juthat, olyan okos telefonhoz, amit bátran elővesz az utcán."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!