Átvertek volna? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Vettem egy "elvileg" Sony Xperia L készüléket és ha rákapcsolom a gépre azt írja ki hogy Sony Xperia J megnéztem a pontosabb nevét a beállításoknál és ez a neve: st26i Ennél ugyan azt a készüléket adja ki mint ami nekem van de ha hazt írom hogy Sony Xperia J akkor egy másik telefont ad ki. Tehát egyszerűen: Én egy Sony Xperia L helyett egy Sony Xperia J-t kaptam?2013. aug. 29. 22:39
1/10 anonim válasza:
ST26 az az xperia J. A képeket elnézve az L-en található egy kamera gomb is, ami a J-ről hiányzik.
2/10 anonim válasza:
Akkor eléggé átvertek. Az xperia j kb fele annyit tud mint egy L.
3/10 A kérdező kommentje:
Na majd holnap kapnak a pofájukba de rendesen mert ugyanis 20 000 forint a különbség! Szét b*szom a pofájukat
2013. aug. 29. 23:50
7/10 A kérdező kommentje:
Pécsen az árkádban a t-mobilnál
2013. aug. 30. 07:10
8/10 anonim válasza:
Ne hagyd magad lerázni ha arra hivatkoznak hogy nem cserélnek készüléket. Mivel nem azt kaptad amit kértél, így a hibás teljesítés miatt kötelesek cserélni.
9/10 anonim válasza:
Az szép, hogy már a T-ben is átverik az embert.
A dobozán nem volt rajta, hogy milyen telefon?
Ezt amúgy szó nélkül cserélniük kell.
10/10 A kérdező kommentje:
Ki lett cserélve! Ezt amúgy nem írtam hogy a cselesek xperia l dobozban adták az xperia j-t
2013. aug. 30. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!