Android, IOS vagy Windows Phone?
Androidon sok mindenen múlik a stabilitás. Függ a szoftvertől (Sony tulajokat feltűnően sokat hallottam panaszkodni, de nekem natúr, rootolatlan Nexus 4 fagyott), akár rootolás nélkül telepített alkalmazásoktól... Főleg ez utóbbi miatt nem merném kijelenteni, hogy az Android egy stabil rendszer.
Windows Phone 7-es készülékem volt pár hónapig (és azóta családban használják tovább), ez is stabil volt, bár néha beragadt valami, és gyorsan kezdett merülni. WP8-as Lumiákkal kapcsolatban megjelenés után lehetett olvasni stabilitási problémákat, és a merülés is megmaradt, mint "feature".
iOS-t csak egyszer láttam fagyni, az is extrém körülmények között (megszakított Xcode app deploy hatására, fejlesztés közben) történt.
Amúgy de, tud akadni az iOS is (főleg hálózati kommunikáció során), de gyártói felületeket használó Android készülékekhez képest szinte sosem. (Nexus 4 már más kérdés, az abszolút iOS szinten van ebből a szempontból.) És hogy kerek legyen a történet: WP is elég gyorsnak tűnik animációk/felület reagálásának szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!