Lumia 620 vs S advance?
Figyelt kérdés
Mind 2 rendszer tetszik,szerintetek melyik a jobb?2013. aug. 26. 21:36
2/7 anonim válasza:
Lumia 620 , mert a wp8 stabilabb és megbízhatóbb mint az android(középkategóriában legalábbis)
3/7 ifj.jancsi98 válasza:
Hú ez nagyon nehéz kérdés mert főleg az a lényeg hgy te mire akarod használni melyik tetszik jobban, de ha az én véleményemet kérdezed, akkor andorid mivel nekem fontos hogy sok appot és játékot le tudjak tölteni ami androidon jobban megoldható mint mp8-on tehát szerintem S Anvance :)
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik telefon bír ki 2 évet még? Előfizura hoznám ki. Melyikben lehet bízni hosszutávon?
2013. aug. 28. 22:34
5/7 anonim válasza:
hosszútávon a kettő közül a lumia egyértelmű. az androidos telók hamar kihalnak hacsak nem a felsőkategóriásokról van szó
6/7 Barney96 válasza:
A lumia 2016-ig kap támogatást
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. aug. 29. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!