Milyen telefont vegyek? Android vs wp8
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni és azt mondják hogy az androidos jobb de én nem tudom am három olyan készülék van ami tetszik
szerintetek?
Samsung galaxy s duos
nokia lumia 520
lg optimus l5 II
melyiket érdemes megvenni?
2013. aug. 25. 22:04
1/4 anonim válasza:
Mindkettőnek vannak előnyi és hátrányai: ebben a kategóriában a WP8 stabilabban és gyorsabban működik, felsőbb kategóriában viszont több mindenre használható egy Androidos mobil.
Én a Nokia Lumia 520-at választanám, mert én pl. nem vagyok egy hardcore-user, aki szanaszét alakítgatja telefonja rendszerét. Nekem fontosabb a stabilabb és megbízható működés, és emellett az egyediség is nem elhanyagolható tényező számomra.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
telefonálásra meg netezésre használnám főleg meg az a lényeg hogy jól bírja az akksija , nem akarom hogy állandóan töltőn legyen
2013. aug. 25. 22:19
4/4 anonim válasza:
Hát ha nem akarsz játszani rajta,akkor én is a Nokiára szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!