Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent az hogy a windows...

Mit jelent az hogy a windows phone 8 rendszer támogatása biztosítva van 2016ig? 2016 után ha nem lesz támogatva az operációs rendszer a nokia lumia 520-on akkor mit nem lehet vele majd csinálni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 15:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
HA a szerencsétlenség fájna .... Ha dög vagy végig olvasni akkor ne tedd , de akkor ne Írd a hülyeséget, a Nokiának nincs vége csak a cég egy része fel lett vásrolva , de aki hülye az az is marad , nincs kivel beszelni ...
2013. szept. 5. 20:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Úgy tudtam hogy vergődni fogsz a süllyedő hajón, mint egy patkány. A Nokiának vége, mint mobiltelefon. Fogd már fel! A Nokia a múlté.Nézd meg a YouTube-on: PH!TV -- A Microsoft és a Nokia - https://www.youtube.com/watch?v=i74wKaAacWA&feature=youtube_..
2013. szept. 5. 20:54
 13/19 anonim ***** válasza:
UgYab azok az emberek ugyan abban az épületben ugyan azon dolgoznak mint eddig , aztán hogy két cég egyesült , ebből az emberek annyit látnak hogy Nokia helyett kumiát fog írni a készüléken.. De én csak felidegesítem magam az ilyen hülyéken , nincs Kiel beszélni , csak mondod a magadét .. Ugyan úgy megjelenik attól Finn cégtől a 825 ös az 1020 as , az 1520 as , akkor meg miről beszélünk ..
2013. szept. 6. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Ugyan* , lumia* , kivel* .
2013. szept. 6. 08:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire hülye vagy!? Ha ez a Samsunggal történt volna te egy óráig osztanál. Továbbá ha már a Nokia bevallotta saját magáról hogy szarul megy a telefon business (lásd előző válaszom), te még mindig az égig magasztalod őket. Azt mondtam én is, hogy nem lesz több Nokia telefon. Nah már most! Logikus, hogy a szarul menő vállalatokat szokták megvenni. Nem a Nokia vette meg a Microsoftot. Te amikor veszel egy Mercedes Benzt; csak az érdekel hogy Mercedes. Az már kevésbé hogy ki rakta össze, melyik gyártósoron. Ugyanez történik a Nokiával. 20 év múlva az új generáció azt se fogja tudni hogy mi az a Nokia. Feledésbe merül. Microsoft Lumia lesz. S nekem nem a Microsofttal van bajom. Itt a Nokia Asha...Lumia. a beszélgetés tárgya. Magyarul a Nokiának befellegzett végleg. Győztem! Viseld el! Csá!
2013. szept. 6. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Az igazinak igaza van.Különben nem is csodálkozok hogy fel kellett vásárolni mert amilyen szerencsétlenkedést nyomtak a WindowsPhone-nal...Nem jutott el az agyukig hogy ez az OS egy nagy 0,kár fejleszteni.A Microsoft meg majd a telefonokat is szépen elcseszi ahogy eddig mindent szépen szétcseszett kezdve a Skype-al.Mondjuk az alapból sz.@rt nem nehéz tovább rontani.
2013. szept. 6. 15:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a megerősítést és az intelligens választ. Valójában mikor okostelefon vásárlás előtt álltam. Kaptam kölcsön egy Lumiát. Nem tetszett. A Symbianról nem is beszélve. Imádtam a Nokiát. Előtte csak Nokiám volt. Nagyon rosszul esett, hogy nem felelt meg az elvárásaimnak. Nézd meg az Androidot. Most jött ki a Kit Kat 4.4. Fejlődik folyamatosan. Nem tudom, hogy a Nokia miért nem tette. Egy nagyobb múltú (mobil gyártó) céget megelőzi a Samsung. Hihetetlen! A Microsoft szerintem most nagyot fog debütálni. Ha most jó telefont csinál kap egy szeletet a tortából. Ha viszont szart, akkor vége!
2013. szept. 6. 20:05
 18/19 anonim válasza:
szeretném hozzátenni, hogy a rolce royce-t megvette a wolkswagen. nem úgy néz ki mintha szarul menne nekik
2013. szept. 30. 21:25
 19/19 anonim válasza:
volkswagen*
2013. szept. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!