Samsung Galaxy Fame vagy Nokia Lumia 520?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 14:32
1/4 anonim válasza:
Szvsz Nokia Lumia 520. Én nem vagyok egy nagy WP fan,de akkor inkább az mint egy alsó-középkategóriás Samsung! Remélem segítettem!
2/4 anonim válasza:
De tudnék még ebben az árkategóriában egy jó telefont ajánlani: Huawei Ascend Y300
*1-ső voltam
3/4 anonim válasza:
Lumia 520 , hosszan támogatás , nem koreai , szebb maga a telefon , stabíl a rendszer rajta és nem koreai , és még azért mert nem koreai
4/4 vickielikepou válasza:
Nekem nokia lumia 520am van,és már kipróbáltam samsung galaxy famet is,és az a véleményem ,hogy 520!!!!!!!MINDENKÉPPEN!!!!amúgy én sem rajongok a koreai telókért,és egyébként is:520 többet tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!