Nagyon hamar lemerül az iPhone-om, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem, szóval még nem vagyok nagy szakértő. Fél nap alatt lemerül, holott a régi telefonom akár egy hétig is bírta. Nem tudom van-e valami módszer (pl. energiatakarékos mód vagy valami egyéb beállítás, vagy bem jól használnám?) vagy ez van és csak egyszerűen fel kell tölteni? Csak attól félek, hogy tönkremegy az akkumulátora. Kérlek segítsetek!!!!2013. aug. 23. 11:25
1/8 Osynho válasza:
Milyen telefonod volt ezelőtt? Hogy használod az iphone-t?
2/8 anonim válasza:
Én egész nap, ha úgy alakul, e-mailezek, telefonálok róla, átlag 10 mail, és van, hogy 2-3 óra telefonálás után fél napig bírja energetikailag. Ha egész nap használod, akkor normális, hogy lemerül, ez jellemző általában az okostelefonokra.
3/8 A kérdező kommentje:
samsung volt ezelőtt
2013. aug. 23. 16:17
4/8 anonim válasza:
Mondjuk az se mindegy hogy uj telefonról van e szó, vagy használt aminek az akksija lehet hogy eleve tropa.
5/8 A kérdező kommentje:
Új..
2013. aug. 25. 00:05
6/8 anonim válasza:
Ha sokat nyomod akkor fél nap alatt simán lemerül. Az enyém is ugyan ez, új iphone 5 ha tolom rendesen akkor délre kész van.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom az milyen samsung lehetett, de nekem az összes okostelefonom max 2 napot bírt ki amikor kicsit hanyagoltam a használatukat.
Intenzíven használva meg még egy napot sem bírt egyik sem.
8/8 anonim válasza:
Egy restore-t megpróbálhatsz esetleg. Vagy az is lehet, hogy aksi vagy töltő hibásat fogtál ki. Miért nem viszed vissza, hogy nézzék meg mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!