Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy IPhone 3g van amit kb....

Petya96 kérdése:

Egy IPhone 3g van amit kb. akkor vettem mikor az megjelent. Az akku enyhén szólva elöregedett, tehát egy fél óra és lemerül. Érdemes lenne venni egy új akksit 7000 ft-ért? Az újjal annyit bírna mint előtte vagy gondolkodjak egy új készüléken?

Figyelt kérdés
Amúgy mivel csak 3g ezért csak IOS 4.2.1 fut rajta ami már kissé elavult, a jailbreaket meg nem szeretnék.

2013. júl. 9. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha ezen kívűl nincs vele gond, és megfelel azokra a célokra amikre használod akkor szerintem ne cseréld de ha kicsit többre vágynál akkor egy iPhone 4 szerintem jó választás bár ha azt veszed akkor az is elég régi már, szóval inkább 4S, persze amennyit a tárca enged :)
2013. júl. 9. 12:28
 2/2 reptoid ***** válasza:

Pontosan.

Jó ideje nem támogatott már 3G, jó ideje nem tudsz egy rakat alkalmazást letölteni az app store-ból. Ha eddig jól elvoltál vele, akkor valószínűleg ezután sem fogsz a falra mászni attól, hogy nem tudod telepíteni a legújabb facebookot :D

2013. júl. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!