Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit lehet tenni, hogy az...

Mit lehet tenni, hogy az iPhone ne merüljön le egy nap alatt? Van vmi akkus alkalmazás arra ha lemerül útközben? Tiétek is egy nap alatt lemerül?

Figyelt kérdés
Androidon van ilyen "napkollektor" szerű bár nem próbáltam, hogy működik-e valóban. Valami ilyesmire gondolok, mert nagyon idegesít, amikor napközben cserben hagy a telóm.

2013. ápr. 4. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
A "napkollektor" sz@rt sem ér. Ha belegondolsz, annyi az egész alkalmazás, hogy a képernyőn megjelenik egy napelem textúrája. A mobilban nincs semmi olyan cucc, ami a napfényt energiává tudná alakítani! :D Amúgy a mobilodhoz vegyél külső akkumulátort, akkor tovább fogja bírni! .:)
2013. ápr. 4. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
A "napkollektor" sz@rt sem ér. Ha belegondolsz, annyi az egész alkalmazás, hogy a képernyőn megjelenik egy napelem textúrája. A mobilban nincs semmi olyan cucc, ami a napfényt energiává tudná alakítani! :D Amúgy a mobilodhoz vegyél külső akkumulátort, akkor tovább fogja bírni! :)
2013. ápr. 4. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Most meg mi a francért lett ez kétszer elküldve?
2013. ápr. 4. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
hát igen, sokféleképpen lehet, például külső akku. a valódi napelemes cuccok sem érnek semmit, mivel nulláról kb 8-10 óra alatt töltenek fel napos időben, szóval felhős időben semmit nem csinál. ezen kívül amit én szoktam csinálni, az az adatforgalom kikapcsolása, illetve 3G helyett csak 2G-t használok, mert általában ha utazok, városon kívül amúgy sincs 3G lefedettség.
2013. ápr. 4. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Sok mindent ne tudsz csinálni, egy okostelefon gyorsan merül, pláne az iPhone, amiből valamiért nagyon kispórolják az aksit.

Csökkentett fényerő, wifi/3G/bluetooth és minden ilyesmit kapcsolj ki ha nem használsz, illetve ahogy előző írta 3G helyett 2G-t érdemes használni, és ennyit tudsz csinálni.

Amik vannak ilyen alkalmazások azok kb ugyanezt csinálják, csak épp maguktól.

Szóval csak külső aksi oldhatja meg igazán a problémádat.

2013. ápr. 4. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:
ok, köszi a válaszokat. azt gondoltam azért vannak alkalmazások már amik valami csodát tudnak, de ezek szerint még nem tartunk ott :D
2013. ápr. 4. 21:24
 7/7 A kérdező kommentje:

szakértők, válaszolnátok erre is? :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

köszi

2013. ápr. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!