A Nokia szerintetek még mondíg olyan jó márka?
Szerintetek még tartja a színvonalat a minőség és a technuja terén ?
Láttok ti még neki jövőt.?
Személy szerint én nagyot.:)
2-es: Sajnos ez nem birkaösztön, erre van igény és kereslet. A Nokia ebbe bukott bele, hogy nem igazodtak az aktuális trendhez. Egyébként szerintem zseniálisak a Lumia-k.
3-as voltam.:)
Szóval akkor megerősitetek abban hogy a Nokia Lumia 920 egy tökéletes választás.:D
És természetesen köszönöm az eddig válaszokat.;) (Y)
A WP-s telefonok tipikusan "puding próbája az evés", tehát amíg nem használják az emberek, idegenkednek tőle, aztán ha kézbe veszik, vagy akár lehetőségük van több napra használni, megszeretik... de nagyon :) Na most a Nokia még mindig képviseli a színvonalat és az egyediséget, de a legnagyobb feladatuk ezt az előítéletet leküzdeni, és meggyőzni az embereket, hogy teljesen jól használható rendszert futtatnak!
# 4, pont ez köztudott, hogy Androiddal szemben a WP-s telefonok nagyon megbízható készülékek, nem fagynak, nem lassulnak be. Nem rosszak a Samsmungok, de ahhoz, hogy élhető androidos telefont kapjon az ember, meg kell vennie a legdrágábbat, míg ez a Nokiánál nem így van! A WP egy nagyon jól optimalizált a rendszer, és csak HW-s különbségek vannak, amiből a felhasználó semmit sem vesz észre... ugyanolyan fürge egy Lumia 520, mint egy 1020 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!