Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia szerintetek még...

A Nokia szerintetek még mondíg olyan jó márka?

Figyelt kérdés

Szerintetek még tartja a színvonalat a minőség és a technuja terén ?

Láttok ti még neki jövőt.?

Személy szerint én nagyot.:)

2013. aug. 10. 13:27
1 2
 1/12 intrepid ***** válasza:
100%
Csatlakozom, nagyon szerethető telefonjai voltak, most megtorpant egy kicsit a fejlesztésben, de utól fogja érni magát.
2013. aug. 10. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Jó lenne, csak már a Nokia is ezekkel a tepsitelefonokkal jön és marha idegesítő ez a birkaösztön.
2013. aug. 10. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a Nokia addig volt király, amíg nem jött az érintőképernyő, a tepsiméret, meg a teljesítményhajhászás. Zseniális és legendás telefonjai vannak, kár hogy mostanában ekkora kakiba kerültek. Egyébként nekem nagyon tetszenek a Lumia-k, azért nálam még mindig ott van a Nokia az élvonalban.
2013. aug. 10. 13:42
 4/12 anonim válasza:
66%
Hát úgy magával a márkával nincs baj hanem inkább a szoftver. ez izlés kérdées de én igazából nem bízok a windows phone-ba. inkább android amiből meg a samsungot javaslom ;)
2013. aug. 10. 13:43
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

2-es: Sajnos ez nem birkaösztön, erre van igény és kereslet. A Nokia ebbe bukott bele, hogy nem igazodtak az aktuális trendhez. Egyébként szerintem zseniálisak a Lumia-k.

3-as voltam.:)

2013. aug. 10. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerint a Nokiának nagy jövője lesz mert a lumia most nagy durranás még nekem is lumiám van ez már a 4nokia telóm éseddig csak az volt
2013. aug. 10. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
én bízok a wp-ben, és szerintem semmi nem változott a vásárlók szempontjából. tehát a minőséggel nincs probléma, sőt. most mondom a lumia 520-at. wp előnye, hogy ugyanúgy működik az alsó-közép árkategóriában egy gyengébb hardveren, mint egy csúcskategóriában. ha nagyobb ütemben fejlődne a wp, akkor egy tökéletes alternatíva lenne a gyártóknak. az Apple is szerintem erre felé akar nyitni egy olcsóbb alternatívával, mert tudják, hogy az iOS-nek bőven elég egy gyengébb hardver is, a jövendő 5S csak azért lesz erősebb, hogy felmutassanak valami fejlődést. Szóval tegyük fel a Samsunggal az a baj, hogy van az SGS és a Note sorozat, ezeket támogatják, viszont a középkategóriát összedobálják szoftveresen, nem figyelnek rá, hogy esetleg optimalizálják stb. WP-nél meg például nem kell, mert a MS meghatározza milyen hardver kerüljön a készülékbe, ami a legoptimálisabb a rendszerhez, csak a népszerűtlensége a hibája. És ezt issza sajnos a Nokia, de ahogy mondtam, ha valaha kiforrna a WP, akkor a Nokia csúcsra törne, mert minden kategóriába tudna gyártani egy nem akadós, nem lefagyós, gyorsan működő telefont. De ez az én véleményem.
2013. aug. 10. 13:56
 8/12 A kérdező kommentje:

Szóval akkor megerősitetek abban hogy a Nokia Lumia 920 egy tökéletes választás.:D

És természetesen köszönöm az eddig válaszokat.;) (Y)

2013. aug. 10. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha Android OS lenne rajtuk akkor talán még meg is venném.De számomra a WindowsPhonenjukkal együtt elásták magukat.
2013. aug. 10. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

A WP-s telefonok tipikusan "puding próbája az evés", tehát amíg nem használják az emberek, idegenkednek tőle, aztán ha kézbe veszik, vagy akár lehetőségük van több napra használni, megszeretik... de nagyon :) Na most a Nokia még mindig képviseli a színvonalat és az egyediséget, de a legnagyobb feladatuk ezt az előítéletet leküzdeni, és meggyőzni az embereket, hogy teljesen jól használható rendszert futtatnak!

# 4, pont ez köztudott, hogy Androiddal szemben a WP-s telefonok nagyon megbízható készülékek, nem fagynak, nem lassulnak be. Nem rosszak a Samsmungok, de ahhoz, hogy élhető androidos telefont kapjon az ember, meg kell vennie a legdrágábbat, míg ez a Nokiánál nem így van! A WP egy nagyon jól optimalizált a rendszer, és csak HW-s különbségek vannak, amiből a felhasználó semmit sem vesz észre... ugyanolyan fürge egy Lumia 520, mint egy 1020 :)

2013. aug. 11. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!