Melyek legjobb mobilok 40-60 ezer forint környékén?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 15:34
1/10 A kérdező kommentje:
amibe min 8 megapixeles kamera van
2013. jún. 10. 15:36
3/10 A kérdező kommentje:
még tudnál irni ehhez hasonló mobilokat?
2013. jún. 10. 15:45
4/10 amcsih válasza:
A p nagyon lejárt, és már elég régi.. ilyen árban sony xperia l..
5/10 anonim válasza:
Xperia L milliószor jobb, de az a 80 ezres súrolja. Xperia P meg a legjobb 60k-ért.
6/10 anonim válasza:
Az Xperia P a Tmobilnál domino csomagba 95,000 ft...nem 40-60
7/10 anonim válasza:
Én nem vennék Sony-t! Nekem az van és piszkosul utálom mert csak a baj van vele. Én szeirntem samsungot vegyél mert én abba soha se csalódtam :) pl Galaxy Fame az 40ezer ha jól tudom
8/10 anonim válasza:
Xperia P. Kettő is van a családban, mindegyik gond nélkül működik.
Én ponthogy a Samsungokkal vagyok úgy, hogy folyton csak a baj van velük. Galaxymat azért cseréltem egy fél éve, mert bolyhos szőnyegre huppant le a kávézóasztalról, aztán betörött a kijelző, bezzeg Sonynál ilyen sosem volt.
9/10 anonim válasza:
Samsungot semmi pénzért ne! Január elején vettem gyári új s3-at, harmadszor van szervízben, pedig csak telefonálásra meg emailezésre használom.
10/10 anonim válasza:
A Doogee. Rohadt jó márka a legjobb telefonokat gyártják 20000FT-Max90000Ft-ig
Kb. ez a doogee
Android 4.0-a legújabbig
Rom.128mb-64G 64G! annyi nincs egy gébpen
Ram 128-32G! annyi se szokott lenni egy gépben
és ez mondom MAX 100000 FT (de azis csak ritkán).
És hol lehet ezt rendelni?
Én ezeket tudom: AliExpress: [link]
Pandawillhttp: www.pandawill.com
Ezek a legjobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!