Valakitudna segíteni huawei ascend y200as telefonnal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Odaadtam valakinek, és mire visszakaptam azt lestem most az előbb hogy elállított valamit a gyerek, de hogy hogy, arra nem emlékszik :DD ha megnyomod középen a "home" gombot h visszadob a kezdőoldalra, akkor ugye az 5 pötty közül a középsőre dob, az az alapértelmezett. na engem most nem oda dob, hanem egyel balra, tehát azt állította el a gyerek, oda dob, ahol nincs semmi, ahova kiraktam a menüből a dolgokat. hogy állíthatom azt vissza? sehol se találom2013. aug. 8. 17:35
1/4 Esprimo Mobile válasza:
Szeva. Telo alap álapotba (home gomb) ,utána lenyomva tartod a mellete lévö visszagombot hosszan, ahogy elengedted megjelenik kis ablakokban az összes föképernyö egyszerre, ablakok alján egy-egy home ikonnal, válaszd ki a beállitandó kezdöoldalt és bökj annak a home ikonjára (pont az ikonra, ha csak egy ablakra böksz azal csak ráugrik neked arra a lapra de nem módositja a beállitást). Ha sikerült a narancssárgával "világitó" home-ikon azon az oldalon lessz amit választottál és a home gombal mindig arra a lapra fogsz visszatérni. Bocsi hogy kicsit hosszúra sikerült leirnom. 2-bökés az egész.
2/4 Esprimo Mobile válasza:
Most vettem észre nemis fontos hosszan nyomni a visszanyil gombot az elsö lépésnél, rövid érintésre is elöjön a választó ablak. Bocsi.
3/4 A kérdező kommentje:
Megvan, ezer hála. :)
Nem hiszem el hogy mindent körbenéztem ezen a szaron és pont arra nem gondoltam hogy arra az 1 centiméternyi területre kellett volna tapintani :DDDD
2013. aug. 10. 13:42
4/4 Esprimo Mobile válasza:
Lényeg hogy sikerült. Amugy javaslom tiltsd le rajta az automatikus frisitést. Sok haszna nincs de viszont teli rakja azt a pici belsö memóriádat a térkép meg gyári vackok uj verziójával miközben a régit is tárolja és a végén ha egy alkalmazás sincs rá telepitve marketról akkoris memoria hiányra panaszkodik és kilépeget . Nekem már több mint 1 éve megvan, jókis telo de ez a pici ram memoria nagyon kitol vele. Ajánlom a big butons billenytüzetet hozá, elég fapados de jó nagy billentyüket jelenit meg én gyorsaban irok vele mint a gyári billentyüzeteivel, sajnos romra kell telepiteni különben nem lehet alapértelmezetté tenni. Imo mesenger is elég jól fut raja, lezártt képernyö mellett is csipog és villog ha facebookon üzenetet kapok rajta. Skype hanghivás jobb minöségübb mint a laptopomon mikrofóon fülhalgatóval. Memoria kezelö progikat nem ajálom, nálam több memóriát használtak mint amenyit felszabaditottak. Marketon nincs rajta de keres rá neten a tubemate alkalmazásra ha érdekel egy klasz youtube downloader ami az általad kiválasztott minöségben sd-re menti neked a youtube videókat és a galériában megtalálod öket. Ha játszol és nem online játékon mindig löd le az internet kapcsolatot , sokkal jobban futnak ojankor a játékok. Sajna minden pogram használ némi belsö romot, természetesen azok is amik sd-re vanak telepitve. Én jártam már ugy régen hogy megbénult a telefon ugy elhasználta a belsö memoriáját pedig alig volt rá telepitve egy két dolog, ezért fontos a frisitések tiltása, és amit lehet azt sd-re telepiteni ,ami alkalmazás fontos hogy friss legyen azokat kézileg frisisd a marketon. Ha megbénulna a telod egyszer, esetleg bekapcsolásnál a huawei logónál végtelenülne a betöltés és nemcsinálna semmit irj nyugdtan, tudok segiteni factory reset-ben (ugy fog indulni mint amikor megvetted és elöször kapcsoltad be, szüz oprendszerel). 1-éve 25-ezerböl jobbat nemis vehettem volna, de ha sokmindenre használod sajna megfogod tapasztalni a gyengéit. Én gondolkodok hogy eladom és veszek egy y300-at az már sokkal korrektebb telo, megéri az árát. Én most is az y200-ról irók rengeteget nyuzom. birja is a strapát, de ez a pici rom ez nagyon kitol vele, próbáltam rootolni de valamiért nem sikerült igy nemtudok virtuális rom particiot csinálni neki az sd karibol, igy marad a szívás. Enél már csak az uj y210 röhelyesebb, ips helyett lcd kijelzö, 3megapixel helyett 2megapixeles kamera. És a hab a tortán 150 megabájt helyett 75-mega rom! Ha nemlenék kopasz a hajam téptem volna ahogy ezt a 75-öt megláttam. Elöre sajnálom azokat akik megveszik. Mert amikor én megvettem ezt a telot nem gondoltam hogy enyire fontos a rom, énis abban a hitben éltem hogy ara van az sd kártya hogy azon legyen minden. Bocsi hogy sokat és zagyván irtam sajna nemnagyon tudom a telon visszaolvasni ien hosszú szövegnél jolirtame mindent mert nyugös a görgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!