Nokia lumia 520-al kapcsolatban segítség?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy a telefonon lent van az a három ikon(a kijelző alatt)és az nekem nem világít!annak alapból nem kell világítania vagy nekem az ki van kapcsolva?bocs ha nem teljesen tisztán írtam le de nő vagyok és nem értek hozzá:))2013. aug. 7. 16:10
1/9 anonim válasza:
Annak világítania kell akkor, ha a telefont használod, de elképzelhető, hogy van egy beállítás a WP8-ban, ami kikapcsolja/bekapcsolja... WP7.8-on nincs ilyen.
Amúgy az a 3 ikon működik is?
2/9 anonim válasza:
a kijelző alatt a nagyitó" a keresés és a vissza nyil van, az a fényérzékelő függvényében világit, vagy nem világit.ha a takarékos üzemmód be van kapcsolva ,akkor annak függvényében is ki-bekapcsolhatja. ha nincs az adott telóban fényérzékeló,akkor a beállitásokban meg lehet nézni,de valamilyen szenzor vagy érzékelő van benne tuti. világitott már,vagy van hogy világit? ha igen akkor a telefon állitja be magának mikor világitsanak.ha egyáltalán nem világitott még sose, akkor a beállitásokban ugye szétnézhetsz,de azért kéne nekik
3/9 anonim válasza:
de elméletileg van benne ahogy most megnéztem.. nyisd meg a kezdőlapot, jobbra húz, beállitások,fényerő,és ha ott el van huzva a csuszka, hogy bekapcsolva, akkor az alapján ki be kapcsol. ha ezt kikapcsolod akkor folyamatosan világit
4/9 Barney96 válasza:
Én úgy tudom, az 520ban nincs világító gomb funkció
6/9 anonim válasza:
Én is gondolkodom ezen a telefonon, neked mik a tapasztalataid róla?
7/9 anonim válasza:
# 6:
Megdöbbentő dolgok nincsenek benne. Például hívásidő vagy adatforgalom számláló. Az alsó gombok nem világítanak, illetve a telefon elnémítása csak menüből lehetséges több lépésben.
8/9 A kérdező kommentje:
hát szerintem sem egy nagy valami!
2013. aug. 13. 09:14
9/9 atlantika válasza:
Szia!Én amióta lumia van azóta lumiám van elsőnek lumia 800 most meg lumia 1020-am van adatforgalom mérő van keresd Data Sense progi,le némítás pofon egyszerü wp-nél hangerő szabályzó le és már néma is ;)!Én sztem anyámnak 520-asa van neki nem világítot eddig!Amugy Aránylag gyors megbízható!Amugy a lumiak közt sztem a legolcsóbb teloja igenis nem rossz teló persze nem veri a lumia 1020-amat!De egy olcsó telótol ne is várjunk többet én amugy most frissítettem az 520-at és a 1020-at 8.1-re igy az egész pofásabb lett!Összefoglalva gyors nem lassúl,stabil rendszer én csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!