Nokia lumia 620 telefonra csengőhang, sms hang beállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Nem kell vagdosni a zenét, hogy beleférjen az 1 mb tartományba vagy a 40 ms-be? Kérném válaszotokat.
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 14:21
1/8 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Lehet mert androidos vagyok. Mi az hogy tartományba?
2/8 A kérdező kommentje:
Meg kell vágni a csengőhangot állítólag.
2013. aug. 7. 15:00
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Neked is ilyen telód van? Eközött és a sony xperia j között vacilálok, szerinted?
2013. aug. 7. 17:13
6/8 A kérdező kommentje:
És mi a véleményed róla? 520on nem w8 van ...azon tuti kell az alkalmazás....
2013. aug. 7. 18:09
7/8 anonim válasza:
520-on is ugyanaz a wp8 van mint a 620,720,820,920-on.
8/8 Mogyipapa válasza:
Ha saját hangot szeretnél, akkor először PC-n a Ringtones mappába be kell másolnod az mp3-at, és legközelebb ott lesz a beállítások - hangok - alkalmazások hangjelzésének kezelése - dupla klikk az üzenetek menüpontra. :)
De szerkeszthetsz a ringtones maker nevű progival isamit a telóra telepítesz én ezt használom mert meg lehet vele vágni és egyenesen beteszi a ringtones mappába ahol belehet majd állítani csengő-sms,vagy egyéb hangjelzésként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!