Mióta rootoltam a telefonomat, bekapcsoláskor folyton optimalizálja az alkalmazásokat. (Mint android frissítéskor) Meg lehet ezt szüntetni?
nekem is csinált ilyet régen. Valahogy meg tudtam szüntetni, de meg ne kérdezd, hogy hogyan. Azóta lecseréltem egy HTC One-ra, azon ilyen nincs.
Gyári 412, vagy CM?
tanulj meg irni, barátom (nincs hosszú "i" a klaviatúrámon)
recovery is gyári? Root sincs rajta?
jogos. Először is tegyél fel egy Titanium Backup-ot, aztán ments le mindent. Utána lépj be recovery-be, készits egy backup-ot (5-10 perc is lehet), majd csinálj egy data wipe/factory reset-et, wipe cache, és az advanced menüből egy wipe dalvik cache-et. Ezzel gyakorlatilag formázod az összes particiót a telefonon az OS-t kivéve. Ezután elvileg egyszer fog optimalizálni. Utána inditsd újra, és nézd meg, hogy minden újrainditásnál csinálja-e. Ha nem, akkor állits vissza mindent TiBa-val, és jó lesz. Ha csinálja, akkor állitsd vissza a backup-ot, és irj.
Előtte töltsd fel az akksit 100%-ra, biztos, ami biztos.
Kedves utolsó!
Hálásan köszönöm kommented, sikerült megoldanom a problémát. A vicc az, hogy az xda fórumon nem találtam meg a helyes módszert.
Köszi mégegyszer,ment a zöld kéz,de ha lehetne százszor adni,azt is megadnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!