Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsunk Galaxy Ace telefonom...

Samsunk Galaxy Ace telefonom van. Meg tudom rajta így csinálni az alkalmazásokat? (kép lent) Bocsi a hülye kérdésért.

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 4. 23:47
 1/6 artanszunyog válasza:

Igen, csak egy jó módosított rom kell rá.

De nem biztos hogy az meg 100%-osan stabil lesz. Lehet hogy néha lesznek hibák. Na meg találni se könnyű

2013. aug. 5. 00:10
 2/6 A kérdező kommentje:
:/ Azért köszi a válaszodat:)
2013. aug. 5. 03:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy sima Launcher nem tenné meg?
2013. aug. 5. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a launcherek között keressél egyet.
2013. aug. 5. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
egy vagany nextlaucher is meg teszi szerintem mondjuk ha a goolga playen keresed akkor ott nem bisztos hogy megtalalod az eredetit de ha meg is talalod fizetni kel erte tolzsd le a playrol a 4share es ott bejelenkezel meg minden es ott megtalalod ha beirod akeresobbe es skineket is tothetsz hozza ott szint meinden fent van ami goole playen es megy is vagy ha van torrent a telodon akkor egy sima torrent eval es ott is fen van vagy nem tudom az encore on fen vagy e mert ott tuti megtalalod
2013. aug. 9. 23:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. szept. 20. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!