Milyen alkalmazásokat használtok androidos telefonon?
Figyelt kérdés
Akár hosszabb utakon, vagy csak hétköznapokon, híreket nézni vagy játszani.2013. aug. 8. 12:32
1/3 anonim válasza:
Alkalmazások:
-Dolphin Browser (Jetpack)
-Google Térkép
-Google Now
-Google Keep
-AppLock
-Gmail
-Facebook Messenger (ezt csak ritkán, egy ember miatt)
-Total Commander
-Neutron MP
-MX Player
-Kingsoft Office
Játékok:
-Beach Buggy Blitz
-Temple Run 2
-Power Flow
-Passziánsz
-Doodle Jump
-Hill Climb Racing
2/3 anonim válasza:
Alkalmazások: Navigon origo google chrome viber skype facebook müsorujság Telvira és fényképező naptár jegyzet
Játékok: GTA3 Trial xtreme 3 temple run 2 szókereső
Ezek csak a leggyakrabban használt cuccok :)
3/3 anonim válasza:
hat amin igy nezelodni szoktam aszt mar mind felsoroltak nagyabol minden ami a play aruhazon fen van mondjuk nem nagyon hasznalom inkabb a black marketet az is olyan csak az a kulombbseg hogy a kinezete mas meg az appok ujabak jobbak es tobb minden van rajta a rissitesek megjelenek legalabb egy hetel elote mielott kitenek google lpay re jatekok meg a kovetkezok:gta 3 az oszes angry birds fifa 13 12 11 10 meg pes 13 12 11 10 meg a 9 counter stike mondjuk az eleg nehez meg gta vie city meg ezeket az ujabb gameket ezeket mint a hill climb meg ezek amik google playen vanak mar reg vegigvitem azert jo a black market mert oot sokal hamarabb jelenek meg a dolgokk volt olyan jatek amit mar reg vegigvittem mire a haverom letoltotte a google playrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!