Motorola Defy 25. 000Ft-ért megéri? (Kérem csak hozzáértők válaszoljanak) (Tovább lent! )
Sziasztok!
Szeretnék a segítségeteket kérni, mert ajánlatot kaptam 25.000Ft-ért elvinni egy Motorola Defy-t. A kérdés konkrétan az lenne, hogy ez jó telefon, ugye? Ill. az eladó személy azt mondta nekem, hogy Az OP rendszere: jelly bean, ill cyanogen mod 9. Na már most ez engedélyezi a proci túlpörgését 1000GHz-re. (Amúgy alapból 800MHz-es) Ezzel lehet így gond, vagy szerintetek így is megéri? Esetleg vissza tudom rá tenni a Gyári Android rendszert? Vagy minek rakjam vissza, hiszen ez jobb? Nem tudom, a válaszokat előre is köszönöm.
A CM9 nem Jelly Bean, hanem ICS (4.0.x). CM10-10.1-gyel van Jelly Bean rá (10->4.1, 10.1->4.2.2 a legfrissebb, de ez erősen beta). Semmi probléma nincs az 1GHz működéssel, közel 1 éve van nekem CM9/10/10.1, ebből még nem adódott probléma. CM10-től kezdve a szoftver teljesen Defy+-os, ezt is írja magáról és MB526-nak ismeri fel a számítógép is.
Bármikor vissza lehet tenni a gyárit, abból 2.3.6 van, nem is lesz frissebb. Ez a 4.2.2 lényegesen gyorsabb, mint a gyári 2.3.6, de van benne hiba, nekem pl beszélgetés közben néha kvartyog egyet a telefon, kb 2 mp-es digitális katyvaszt hallani csak.
Amúgy jó kis telefon. De a strapát nem bírja annyira. Karcálló, meg elvileg vízálló, bár utóbbit sosem próbáltam. Viszont zsebben hordva kocsikulcs mellett 0 karc van, párszor leesett betonra is, se karc, se törés. Az enyém 2.5 éves. Néha hajlamos kicsit belassulni, ilyenkor kilövöm a fölösleget Task killerrel, utána jobb. Mai telefonok közt nem számít már olyan nagyon jónak, nem tudom, hogy megér-e 25000Ft-ot. Maximum ha tényleg nagyon karcmentes, és még jó az akksija (wifi+3G kikapcsolva, így sok telefonálás mellett kibírja reggel 6-tól este 10-ig az enyém - ez elég rossz).
Kb ennyit tudok mondani róla tapasztalatból. Hogy ezekután megéri-e neked, azt döntsd el. Őszintén szólva én gyűjtenék még egy újabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!