Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri venni még iPhone 4-et?

Megéri venni még iPhone 4-et?

Figyelt kérdés
20-40 ezer között tudnám megvenni. Ezért az árért megéri szerintetek? Jó/rossz tapasztalatok? (droidosok ne írjanak kérem, ha nincs tapasztalatuk..)

2013. júl. 31. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem a játékok szinte soha sem laggolnak, a nagyobb tárhelyet foglalóak talán laggolni fognak egy kicsit a 4-esen.
2013. aug. 1. 22:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszonom! Heteken, honapon belul leirom meg lett.e:)
2013. aug. 2. 01:28
 13/17 anonim ***** válasza:

A 4S-re most jön az utolsó nagy frissítés, az iOS 7, ennyi hátránya van, hogy a terméktámogatási ciklusa a végén van. Amúgy egy tök jó telefon még mindig a 4, bár én 4S-t vettem most, de nem bántam meg -ugyanígy X10 Mini Pro után váltottam (bár nekem volt már előtte iPod Touch-om, úgyhogy megismertem már a rendszert).

Az iTunes elején tényleg macerás, de pár nap múlva úgy fog menni ahasználata, mint a karikacsapás.

Ja, és vegyél hozzá tokot, hogy ne legyen semmi baja, én most rendeltem az e-bayről hármat kb 1500 ft-ért, augusztus végén jönnek meg, addig is egy régi telefontokban tartom az iPhone-t.

Jó használatot :)

2013. aug. 3. 09:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Most kis ideig birokomba volt egy (azthiszem 3-as) iPad.

Azzal kiprobáltam az iTunes-t és tökéletesen ment.

Minden válaszolónak köszi! :)

2013. aug. 3. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Mármint iPod, nem? :)
2013. aug. 3. 21:32
 16/17 A kérdező kommentje:

nem, iPad volt:)

[link]

2013. aug. 6. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:
ok :)
2013. aug. 7. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!