Megéri venni még iPhone 4-et?
Simán megéri, ilyen árral még jól is jársz.
Tapasztalatból mondom, mert nekem 4esem volt, de elajándékoztam mert hűségnyilatkozattal szinte ingyen kaptam 4S-t, és szinte semmi különbség, esetleg annyi hogy egy kicsit gyorsabb és jobb a kamerája, de még a gyakori lefagyást sem javították ki. A fateromnak meg ötöse van, abban sincs semmi különösebb újítás, csak jobb a teljesítménye. De a sok idióta mégis megvette az első napon 300 ezerért, mert "új ájfón".
De arra figyelj nehogy klón legyen, mert nagyon gyakran hamisítják meg, és alig lehet észrevenni először.
Köszönöm a gyors választ. :)
Nem klón, egy ismerősömé.
Ha meg tudsz azzal barátkozni, hogy csak itunes van és nem tudsz zenét másolni telefonra, csak így és csakis saját gépről. bluetooth-szal sem lehet küldeni semmit más készülékre, éééés még témázni sem tudod, nem lehet személyre szabni.
Szóval picit másabb lesz, mint a Sonyd, viszont nem lesz olyan lassú.
4. Válaszadó
Ez az összes iPhone-val így van, de már vannak alkalmazások amivel le lehet tölteni zenét, és bluetoothal nem, de wifi segítségével lehet fájlokat küldeni egyik készülékről a másikra. Témát is lehet változtatni, bár az fizetős, az meg nem tudom honnan jött, hogy nem lehet személyre szabni, mert lehet.
Pontosan igy van!
Arra készülj fel, hogy az iTunes-t elöször szidni fogod mint a bokrot, aztán pár nap és rájössz a nyitjára, és akkor már pofonegyszerü, ennél jobbat jelenleg nem ismerek! Csak meg kell szokni! :)
Köszönöm mindenkinek. Mentek a plusszok.:)
Egy utolsó off, a játékok nagyon laggolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!