IPhone 5-re megéri 10ezres kijelzővédőt venni?
Szerintem felesleges.
Egy sima fólia sokkal olcsóbb. Az a duma meg hülyeség, hogy a fóliában rossz, hogy nem siklik olyan simán. Amúgy is attól függ, mennyire száraz éppen a kezed, rendes szappannal mostad meg vagy éppen folyékonnyal. Ha másabb is a tapintása a fóliának, egy nap alatt úgyis megszokja a kezed, meg azok is "bekopnak" kicsit.
Ez a csúcsüveg is simán összekarcolódhat egy véletlen folytán, aztán utána oda 9 ezer forint. Egy fóliát meg lecserélsz 2 havonta 100 forintért, de akár sűrűbben is, ha úgy gondolod.
Na ez nem igy van....egyedul iphone 5 be nem raktak "gorila kijelzot" ami annyit jelent h naon erzekeny mindenre....
Az ilyen foliak ami linkeltel az annyival jobb ha leejted (persze nem. a 4.rol) valoszinu h nem torik be a kijelzod...es a 200 ft foliak meg csak arra vannak h ne karcolodjon.Dragabbak olyan anyagokbol vannak h vedik is ha leejted.
Amugy a csomag tartalma
1x GLAS.t kijelzővédő üveg
1x hátlapi középső védőfólia - matt
1x hátlapi alsó védőfólia - fényes
1x hátlapi felső védőfólia - fényes
1x Alkoholos törlő
1x Gumi simítólap
1x Mikroszálas törlőkendő
6x Epoxy bevonatos home-gomb (2xfehér, 2xfekete, 1xzöld, 1xrózsaszín)
Megeri!!Ha mar iphone 5 tid van es vigyazol ra vedd meg.
Én ugyan ilyen márkájú tokot vettem. Nem volt olcsó, viszont nagyon jó minőségű, és jól is néz ki.
Biztos nem lehet rossz a kijelzővédőjuk sem. Sok videó van róla YouTubeon.
10 ezret nem ér mert xpro-ból ennél jobbat kapsz 5-6ezerért, nekik olyan is van ahol titánium a keret az edzett üveg körül, olyan mint egy páncél, ott aztán nem tud megsérülni a telefon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!