Nem talalom a papirokat mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Galaxy S 3 telefonom februarban vettem es kezd elromlani.. azt irja ki neha amikor fenykepezni akarok vele hogy Kamera hiba! ..mitol lehet ez? :(
Es elofizetesesen vettem es nem talalom a papirokat amikor vettem a telot es garancias papirt sem, se semmit.. :( de be szeretnem vinni a t mobile-ba a telot hogy megcsinaltassam de igy nemfognak foglalkozni velem, nem?
Hogy nem viszem a papirokat?!
Koszi a valaszokat!
2013. júl. 26. 22:59
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy ki lehet tőlük kérni az új papírokat. Egyébként ez lehet szoftveres probléma nekem is volt 1-2x galaxy s2-3 telóval is mikor más fotóalkalmazással próbáltam szórakozni és a két program összeakaszkodott.
2/3 A kérdező kommentje:
Hat lehet adnak ujat, nekik is ugyaugy megvan odabent a masolata .. vagy valami..
De amugy azota csinalja ezt a telo amiota ki irta h toltsek le vmi uj szoftvert.. es le toltottem es azota... :/
Koszonom a valaszod :)
2013. júl. 26. 23:27
3/3 A kérdező kommentje:
Meg azt csinalja hogy ha hivnak nem csorog ki hanem csak vilagit mintha le lenne nemitva pedig van rajta hang.. :/
2013. júl. 26. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!