S. O. S Pécsett hova futhatok most beázott galaxy s 3 al?
Figyelt kérdés
Kb negyed órája fürdés közben a galaxy s 3 telefonom a fürdökád alján landolt, amilyen gyorsan csak tudtam eltávolítottam az akkumulátort a telefon pedig most egy dunctos üvegben desztillált vízben úszkál!! Hova vihetném Pécsen most ilyenkor??2013. júl. 26. 13:50
1/9 anonim válasza:
Most komolyan: TE NORMÁLIS VAGY? Ha siettél nem lenne gond, de bedobtad a desztillált vízbe, ami hiába tiszta, FOLYADÉK!!! konkrétan amíg ott úszkál, ázik át az egész.
2/9 anonim válasza:
neee xD
Szedd szét amennyire tudod és kijelzővel lefele tedd ki a napra pár órára :)
3/9 A kérdező kommentje:
a telefon már ígyis úgis átázott a kádban!! és amég a desztillált vízben úszkál nemtud megkezdődni az oxidácio mivel annak bár van de kevés az oxigéntartalma, a szervizben pedig ugyis ultrahangosan teljesen szárazra varázsolják... a kérdés az volt, hogy Pécsett hova mehetnék most vele?
2013. júl. 26. 13:59
4/9 A kérdező kommentje:
egyébként meg ha egy vadi uj telefont amit akkor veszelk ki a csomagolásbol, steril tálba, ioncserélt vizbe raksz akkor vigan semmi baja nemlesz egy nap alatt sem...
2013. júl. 26. 14:00
5/9 A kérdező kommentje:
mármint bekapcsolt állapotban!! kisem kapcsol ;)
2013. júl. 26. 14:03
6/9 anonim válasza:
attól tartok, ahogy kivennéd a desztillált vízből, oxidálódna, tehát már csak desztillált vízben használhatod. egyébként csodálkozok, hogy okostelefon, oszt nem tud úszni. bár ahogy mondod, úszkál, ezért lehet mégis tud, ergo semmi baja nincs.
7/9 anonim válasza:
ja különben futhatsz bárhova. minden szervízben kiröhögnének xd
9/9 A kérdező kommentje:
elvittem végül a GSM dokiba üvegestül, és képzeld kedves hozzászolo nem röhögtek ki, hétfön mehetek a telefonért...
2013. júl. 27. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!