Mit miért, hogyan, honnan, milyen? (Többi lent. )
Üdv. Mivel nem értek hozzá, a google-n pedig nem találtam konkrét válaszokat a kérdéseimre, ezért itt próbálok szerencsét. Nos, a problémám az lenne, hogy tipikusan az a fajta ember vagyok mobilok terén, akinek tetszik az iphone, csak az ára nem:D Nem érdekel különösebben, hogy milyen játékok futnak rajta, tudok-e tv-t nézni stb, mert nekem elég ha hívni, sms-t írni, netezni, és facebook-ozni tudok rajta... Ezért hát úgy gondoltam, hogy tökéletes lesz nekem egy iphone klón is. A gond csak az, hogy mint említettem jó lenne ha tudnék vele (főképp) facebook-ozni, és sok helyen azt olvastam, hogy semmi nem fut rajta.
Jöjjenek a kérdések:
1.Akkor, most mit is jelent pontosan, ha pl java op. rendszer van a telefonon?
2.Facebookozni és wifizni tudnék vele? (gondolom telefonálni, smsezni, zenét hallgatni csak tudnék... ez alap:D)
3. Ha igen, akkor 10ezerért meg éri meg venni nem?
4.Találtam vaterán néhány 98.x - 100%os eladót, aki 10k-ért árul ilyen telefonokat, de esetleg oldalt nem tudnátok linkelni, ahonnan rendelhetek külföldről? De nagyjából ugyan ennyi pénzért..?
Egyenlőre ennyi, nagyon szépen köszönöm annak, aki veszi a fáradtságot, elolvassa a kérdéseimet, és még válaszol is rájuk! Nagyon nagy segítség lenne nekem. Azaz igazság, hogy nem azért szeretnék ilyen telefont, hogy én "húú de menő" legyek, hanem azért mert nagyon bejön nekem ez a telefon külsőre is meg belsőre(menü)-re is.. És nagyon-nagyon tetszik.. :)
1. Az ilyen java rendszereket használták/használják a nem okostelefonokon. A készülék tudását nem igazán lehet bővíteni és .jar kiterjesztésű fájlokat tudsz rá feltelepíteni.
2. Ha van benne wifi akkor igen, más esetben csak mobilnettel fogsz tudni netezni.
3. Nem. Ennyiért olcsó vackokat szoktak árulni. Pár hónapig biztos jó lesz, aztán mehet a kukába. Nem láttam még olyat aki ne szabadult volna meg az ilyen telefonjától pár heten belül. Vagy azért mert rájött, hogy ilyen vacakkal még menőzni se lehet, van akinek tényleg tönkrement és van aki olyan szándékkal vett hasonló telefont, mint te tennéd, de használat közben rájött, hogy inkább vett volna valami normális telefont mégha az nem is hasonlít egy iphone-ra.
4. Nem ismerek ilyen oldalt.
Itt találsz, de csatlakozom az első válaszadóhoz, ne vedd meg.
Szia, nem.. :)
Sajnos nincsennek pénzes szüleim, szóval majd egyszer, ha én dolgozom, akkor lesz egy iphone-om.. :)
Most maradok a 20-30ezer forintos telefonoknál :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!