Akinek már van Samsung Galaxy S4, mi a véleményetek a telefonról?
Figyelt kérdés
Hozta az elvárásokat?
Megérte megvenni?
Meg vagytok vele elégedve?
Csak olyanok irjanak, akiknek tényleg ilyen telefonjuk van.
2013. júl. 17. 20:06
11/14 Okonel válasza:
Nekem 8 magos van, nem rossz telefon elég gyors rohadt jó a kijelző és amit reklámoztak de tényleg megakad néha !!
12/14 anonim válasza:
Nem létezik olyan telefon ami ne akadna meg legalább egy mikrolag erejéig.
Még PC-ben sincs olyan.
Ha az S4 minden alkalmazást a gyorsítótárban tartana akkor még a 2 GB RAM is kevés lenne.
De ha pl. megnyitod a galériát akkor ugy 1-2 mp várakozás kell, hogy a miniatűröket behozza, de ha utána kilépsz majd be akkor már nem, mert már a gyorsítótárban lesz az alkalmazás, amíg újra nem indítod a telefont.
UI.: Saját tapasztalat alapján írtam...
13/14 anonim válasza:
Nagyon jó , gyors telo , nem akadozik , nem fagy le !:)Kijelzője szuper.
14/14 anonim válasza:
Én kb másfél hónapja használom. Épp tegnap előtt indult újra csak úgy random. Task killert nem használok. Mindig figyelek a futó alkalmazásokra. Nálam szintèn laggol a kontaktlista, a galéria, sőt mikor visszalépek a menüből a kezdőképernyőre kell neki 1 másodperc hogy betöltse az alkalmazás indítókat. Én többet vártam tőle. Pozitívum: sokat bír az akku, nagyon szép képet ad, nem melegszik túlsàgosan. Ha újra lenne választásom inkább mást vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!