Galaxy Ace tulajok, miért nem szálltok le arról a telefonról? Miért veszitek meg?
1. Hivatkoztok arra, hogy nem vehettek 70-80ezerért telefont, holott pont az Ace van tragikusan elárazva a maga 40-50ezrével, már tavaly is lehetett volna kétmagos telefont kapni ennyiért.
2. Mindenki mondja, micsoda szar, indokolni is tudják sok érvvel és mégis megveszitek - http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
3. Szép képeket készít, gyors. Aha, mert nem próbált más készüléket. Rakja egy Alcatel OT-995, Xperia Mini Pro mellé. Kb. egy-két ilyen balek van a nagy tömeggel szemben, nem értenek hozzá és nem is tudják megindokolni.
4. Jól néz ki. A Samsung kb. csilliárd telefont kiadott és mind ugyanúgy néznek ki, nem értem mi különleges van abban h ott egy tök jellegtelen műanyag telefon, érintőképernyővel és ott a megszokott hardveres gomb, mellette a két érintésérzékeny gombbal. Ezt millió telefonról el lehet mondani. Még a Mini Pro-m is egzotikus különlegességnek számít mellette.
5. Minden játék fut rajta. Asszem ez a Temple Run-nál meghiúsul, a Modern Combat 2, Asphalt 6 említést sem érdemel.
6. A telefon telefonálni való, nem számítógép. Akkor miért tettél le 40 lepedőt érte az asztalra?
Aki 25ért vette lejárt hűséggel, vagy ilyesmi arra természetesen nem vonatkozik ez.
Mi a fenét foglalkozol azzal, ki milyen telefont vesz?
"Aki 25ért vette lejárt hűséggel, vagy ilyesmi arra természetesen nem vonatkozik ez."
Szóval, aki így vette a telefont, annál nem érvényes a fenti kérdés?
Hát nem mert szerintem az egy kicsit más ár-èrtèk arány szempontjából, ezekhez a szolgáltatói izèkhez nem èrtek, egyik osztálytársam Xperia J-t vett, az is túl van árazva, de ő 30k-ért szerezte be, szóval úgy már megèri.
Hát nem fèr a fejembe, hogy ezek ellenère mièrt vesz valaki ilyen telefont, ezèrt szeretnèm, ha ő maga írná le, akkor talán megèrtem.
Amihez kell ahhoz jó az Ace-em. Az alap android dolgokat viszi( IGO, pár irodai program) nem kell bonyolultabb.Én anno 40 kilóért vettem.
Amúgy jelzem h kérdésed szánt szándékkal provokatív. Értelmesebben is fel lehet tenni a kérdésed, lám a telefonom okosabb nálad
Igen a Mini, meg a Gio, Y mind rosszabbak. Nem a telefon teljesítmènyèvel van bajom, a túlárazással!
Valahogy pont az kezd el provokálásról hablatyolni aki másokat szurkapiszkál, hogy van ez? Nekem semmi bajom nem lett volna azzal h ideírod, hogy csak navigáció meg dokumentumok miatt kellett, mert akkor az már nem egy kategóriában van azzal, aki az mondogatja, hogy a telefon telefonálásra való.
Azért mert galaxy és jó drága akkor jó ma is. 2.5 év után.
Nem hiszem, hogy van még egyetlen androidos teló, amit ennyi idő után kapni.
Lexarom vegyék meg. az ő pénzük nem az enyém.
5.
Minden játék fut rajta... Kivéve az armv7 procira és az adreno 200 gpu-nál jobbra fejlesztettek nem...
Az van benne + egy armv6 proci.
Armv7-el szerelt telót már olcsóbban kapni, de már 2 magosat is, csak hát ezt a xart a galaxy név alapján ma is megveszik akik nem értenek az egészhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!