Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy Ace tulajok, miért nem...

Galaxy Ace tulajok, miért nem szálltok le arról a telefonról? Miért veszitek meg?

Figyelt kérdés

1. Hivatkoztok arra, hogy nem vehettek 70-80ezerért telefont, holott pont az Ace van tragikusan elárazva a maga 40-50ezrével, már tavaly is lehetett volna kétmagos telefont kapni ennyiért.

2. Mindenki mondja, micsoda szar, indokolni is tudják sok érvvel és mégis megveszitek - http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

3. Szép képeket készít, gyors. Aha, mert nem próbált más készüléket. Rakja egy Alcatel OT-995, Xperia Mini Pro mellé. Kb. egy-két ilyen balek van a nagy tömeggel szemben, nem értenek hozzá és nem is tudják megindokolni.

4. Jól néz ki. A Samsung kb. csilliárd telefont kiadott és mind ugyanúgy néznek ki, nem értem mi különleges van abban h ott egy tök jellegtelen műanyag telefon, érintőképernyővel és ott a megszokott hardveres gomb, mellette a két érintésérzékeny gombbal. Ezt millió telefonról el lehet mondani. Még a Mini Pro-m is egzotikus különlegességnek számít mellette.

5. Minden játék fut rajta. Asszem ez a Temple Run-nál meghiúsul, a Modern Combat 2, Asphalt 6 említést sem érdemel.

6. A telefon telefonálni való, nem számítógép. Akkor miért tettél le 40 lepedőt érte az asztalra?

Aki 25ért vette lejárt hűséggel, vagy ilyesmi arra természetesen nem vonatkozik ez.

2013. júl. 10. 11:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Emlékszem anno még a Galaxy S-emet hasonlítgattam össze a Galaxy Y-al, nem tudtam, miben jobb az egyik okosteló a másiknál :) de szép idők is voltak
2013. júl. 13. 07:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Van aki ezt még az s2-vel is megcsinálja és szerinte jobb az y, mint az s2...

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

#9 válasz.

2013. júl. 14. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!