Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek már van Samsung Galaxy...

Akinek már van Samsung Galaxy S4, mi a véleményetek a telefonról?

Figyelt kérdés

Hozta az elvárásokat?

Megérte megvenni?

Meg vagytok vele elégedve?

Csak olyanok irjanak, akiknek tényleg ilyen telefonjuk van.

2013. júl. 17. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem van:hihetetlenül gyors,akadás és fagyásmentes müködés(legfeljebb egy-egy mikrolagg fordul elö)gyönyörü kijelzö,minden alkalmazást elfuttat-minden igényt maximálisan kielégít,nagyon megérte megvenni.Én csak ajánlani tudom.
2013. júl. 17. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:
43%

..akkor neked nem s4-ed van.. Akadozos , laggolos fos . 3 hete van egy ilyen telefonom es csak remelem,hogy valami frissitessel hasznalhatova teszik majd,mert most kozel sem adja azt,amit varok tole.

Pl. Kontakt listam dinamikus gorgetesnel laggol,ugral. Kamera kepeket 1 mp gondolkodas utan forgatja el a galeriaban,ha a telefont forgatom . Bongeszoben ha kedvencet akarok eloszedni szinten 1 mp varakozas,mire betolti a listat ..

Uzenet erkezesekor a jelzesekben csak az "uzenet" felirat,nem teszi ki,hogy kitol erkezett

csak wifi szinkron eseten ha wifin elkezdi a szinkronizalast es kimesz a wifi lefedettsegrol folytatja 3g-n - kicsit lezsibbadtam,amikor jott az sms,hogy targy ho masodikan elertem a maximalis fel giga adatforgalmamat ..

Jah es valami hihetetlen szar anyagminosege van . Nekem nagyon nem lett kedvencem a telefon

2013. júl. 18. 17:34
 3/14 anonim válasza:
30%
De sajnállak titeket, hogy van lehetőségetek S4-et venni...
2013. júl. 18. 18:24
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
38 eves vagyok, ket helyen dolgozom,megengedhetem ,hogy olyan telefont vegyek,amilyet szeretnek - sajnos bedoltem a marketingnek es ezt valasztottam a htc one-nal szemben . Azt sem ismerem,viszont arrol nem olvastam rosszat sehol.
2013. júl. 18. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Igen biztos hülye vagyok hogy nem tudom milyen telóm van.Kifogtál egy hibás darabot-van ilyen.Az enyém azonban hibátlanul működik.
2013. júl. 18. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Meg ket ilyen van az ismerettsegi koromben . Mindketto pontosan ugyanigy mukodik. Nekik sem volt meg olyan telefonjuk,ami ugy mukodott,ahogy az elvarhato, nekik sem tunt meg fel,hogy ez bizony hiba. Mindketten aradoznak rola,hogy milyen jo es mindkettovel pontosan ugyanigy,ugyanezeket a hibakat tudtam hozni. A galaxy note 2 pl. normalisan teszi a dolgat .. Ez volt elotte es emiatt mertem megvenni az s4-et.
2013. júl. 18. 19:01
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
De hogy pozitivat is mondjak : a kijelzoje szenzacios es az akku is minden korulmenyek kozott kibirja egy napig nalam .. Kb. Ennyi
2013. júl. 18. 19:04
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 19. 10:55
 9/14 peti831214 ***** válasza:
77%
A Note 2-t cserélted le egy S4-re! Hát gratulálni tudok csak ehez! Persze, ha a Note mérete miatt, akkor megértelek, de különben semmivel sem tud többet az S4, amit a hétköznapokban a Note 2 ne tudna elvégezni! 1,6-os négymagos + 2 GB Ram manapság mindenre elég!
2013. júl. 20. 08:00
 10/14 anonim ***** válasza:
A note2-t pont a mérete miatt cseréltem le - abban a reményben,hogy egy "jobb" hw-el is tudom ugyanazt a felhasználói élményt hozni . Nos,ez egyenlőre nem jött be . A k.csög sárgák leültethetnének pár szoftvermérnököt az asztalhoz és addig nem engedni felállni őket,amíg nem optimalizálják a droidot arra a vasra,ami minimum negyvenszer ekkora terhelést is akadásmentesen kéne,hogy futtasson...
2013. júl. 20. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!