Akinek már van Samsung Galaxy S4, mi a véleményetek a telefonról?
Hozta az elvárásokat?
Megérte megvenni?
Meg vagytok vele elégedve?
Csak olyanok irjanak, akiknek tényleg ilyen telefonjuk van.
..akkor neked nem s4-ed van.. Akadozos , laggolos fos . 3 hete van egy ilyen telefonom es csak remelem,hogy valami frissitessel hasznalhatova teszik majd,mert most kozel sem adja azt,amit varok tole.
Pl. Kontakt listam dinamikus gorgetesnel laggol,ugral. Kamera kepeket 1 mp gondolkodas utan forgatja el a galeriaban,ha a telefont forgatom . Bongeszoben ha kedvencet akarok eloszedni szinten 1 mp varakozas,mire betolti a listat ..
Uzenet erkezesekor a jelzesekben csak az "uzenet" felirat,nem teszi ki,hogy kitol erkezett
csak wifi szinkron eseten ha wifin elkezdi a szinkronizalast es kimesz a wifi lefedettsegrol folytatja 3g-n - kicsit lezsibbadtam,amikor jott az sms,hogy targy ho masodikan elertem a maximalis fel giga adatforgalmamat ..
Jah es valami hihetetlen szar anyagminosege van . Nekem nagyon nem lett kedvencem a telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!