SOS mit csináljak? (többi lent)
Letöltöttem egy felnőtt, fizetős programot telefonra. Nem tudtam, h fizetős, ráadásul eléggé borsos az ára (2000Ft kb.) és a hülye fejemmel rámentem mégis és letöltöttem. Ez számlán eléggé meglátszana, hogy az átlagosnál 2000-rel több. Hogyha részletes, és be is adja, hogy mi az a 2000 Ft, akkor meg pláne nagyon rossz.
Már írtam a megadott e-mail címre, hogyha használat nélkül törlöm akkor is ki kell-e fizetni. (Persze már kitöröltem)
Úgy sikerült ez, hogy hajtott a kíváncsiság (ami ebben a korban természetes) és találtam, és nem figyeltem és jött az SMS, hogy fizetős. Szóval eszem a hülye fejem, figyelmetlenségem, és azt, hogy egyszer az életben "nem tudok a seggemen egy helyben maradni" és tudom, hogy baromságot csináltam, és aludni se tudok éppen.
Most az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak? Várjam meg a válasz e-mailt, vagy teljesen mindegy úgyis ki kell fizetni? Vagy mondjam el anyumnak (ilyen téma se tabu nálunk, nem ezzel van a gond) és majd ő mondd rá valamit holnap és minden kiderül, vagy várjam meg az e-mailt és úgy szóljak, hogy azok mit mondtak? Vagy várjak amíg megérkezik a számla és tényleg minden kiderül? :( Ha ki kell fizetni, odaadom anyumnak a pénzt, mert az én baromságom, ez a minimum.
Most viszont mi tévő legyek azután, hogy messzire elkerülöm a neten az ilyen dolgokat? :(
Köszönöm!
Viszont szerintetek ha már elmondom, akkor azt is mondjam el, hogy miféle program volt, és, hogy került hozzám?
Nem hiszem, h nagyon le fog szidni anyu, de mégiscsak ciki. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!