Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonotok van? Minél...

Milyen telefonotok van? Minél többben írjatok!

Figyelt kérdés

Szeretitek? Vannak problémáitok vele? Lecserélnéd szivesen? Ha igen, akkor mire? Megbántad, hogy megvetted?

Melyik telefont nem vennéd meg soha?

2013. júl. 16. 11:53
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtok!! Még!! Még!!! Még!!!
2013. aug. 29. 19:57
 32/39 anonim ***** válasza:

Sony Xperia U

-Nem.. Útálom

-Van; borzasztó a hangszóró, a kamera 10másodpercig exponál kevés fénynél, lassú, folyton lefagy stb.. tragédia (volt már gyári beállítás visszaállítás stb)

- Igen le, szó nélkül

-Galaxy S3/ LG Optimus L7 II/ iPhone 4s

-Igen meg.. nem is kicsit -.-

-Lumiákat, soha

2013. aug. 29. 21:31
 33/39 anonim ***** válasza:

Nokia 7030

3 éves, az aksija egy hétig bírja, egy töltéssel intenzív telefonálás mellett, nem cserélném le soha semmilyen más telefonra, a legjobb döntés volt.

2013. aug. 29. 21:37
 34/39 anonim ***** válasza:
Samsung E1200
2013. szept. 6. 09:43
 35/39 anonim válasza:

Nokia 6303i classicom van. Szeretem.:) Használtan vettem (3ezerért), az előző tulajdonosa 3 évig használta elég intenzíven, és még mindig kifogástalanul működik az akkumulátora. Tetszik hogy fémből van, mert elég lyukasmarkú vagyok és eddig nem történt semmi baj, nem esik szét darabjaira. A kijelző szép, annak ellenére hogy kicsi, gyorsan lehet vele böngészni. Videót nézni is tökéletes.

A kamera nem csinál túl jó képeket, de ha valamiről kell gyorsan kép akkor megfelel, a hangszóró sem a legjobb de azt amúgysem gyakran használom zenehallgatásra, arra ott a füles.

Most tervezem hogy lecseréljem, de biztos hogy egy jó ideig még minden nap előveszem. Még nem döntöttem el mire cserélem le, valószínűleg Lumiát veszek, de majd kiderül.

Amit soha nem vennék az az Apple. Amire nekem kell a telefon, arra egy 40-70 ezres készülék is tökéletesen megfelel, felesleges költekezés lenne az én esetemben.

2013. szept. 6. 13:35
 36/39 anonim ***** válasza:
48%

Nekem Xperia SP-m van.

Előtte egy Xperia U-m volt. Bajom nem volt vele, lassan 2 éves, még egyszer nem fagyott ki (itt írták páran, hogy lefagy... nem értenek hozzá sajnos), pedig az androidra mindig azt mondják, hogy instabil. :D Az volt vele a bajom, hogy szegénykém hajlamos volt belassulni, és a tárhely kevésnek bizonyult. Lecseréltem hát, a mostanira.

Egyáltalán nem bántam meg, az U-hoz képest ez a mennyország! Villámgyors, gördülékeny az új android! Imádom az új szolgáltatásokat (pl. google now)!

A problémám vele: nem lehet vele rendesen videót rögzíteni... a hangosabb hangoknál elkezd susogni, süvíteni a felvétel, eléggé lehangoló. Sokat szoktam bulizni, rendezvényekre járni, hát kénytelen leszek továbbra is az U-val rögzíteni. :(

Lecserélném bármelyik csúcskategóriás droidos készülékre, az SP tudása alá nem adnék! :)

Amit sosem vennék: Nem androidos telefont. Tehát se iphone-t, se wp-s telefonokat, stb... Nekem tetszik az android nyújtotta szabadság, és azt csinálhatok vele, amit akarok + a Google Now valami csoda! A többi OS számomra nulla (lehet lepontozni és utálni).

2013. szept. 6. 14:49
 37/39 A kérdező kommentje:
Utolsó! szívemből szóltál! :) Én is android párti vagyok.
2013. szept. 6. 15:12
 38/39 anonim ***** válasza:
Ennek örülök, "elvtárs"! :)) 4.1 és afölött isteni a droid már!
2013. szept. 9. 09:21
 39/39 Boda Gergő ***** válasza:

Jelenleg egy Navon Mizu d500-at nyúzok. Nem bàntam meg ,;és egy jó darabig nem áll szándékomban leváltani.

Nokiát és Samsungot soha nem vennék!

2014. júl. 14. 02:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!