Milyen telefonotok van? Minél többben írjatok!
Szeretitek? Vannak problémáitok vele? Lecserélnéd szivesen? Ha igen, akkor mire? Megbántad, hogy megvetted?
Melyik telefont nem vennéd meg soha?
Sony Xperia X10 mini prom van, nem szeretem, legszívesebben Lumia 1020-925 ra cserélném..
Amit soha nem vennék: SAMSUNG!
Sony Xperia SL
Szeretem, mert a CyanogenMod által brutális gyors, és halk környezetben szép a hangzása, és eszméletlen képeket csinál. Problémám a szériahibás jack csatlakozó, ami hő hatására egyre kevésbé működik (ha lehűl a telefon, akkor ok), és a Sony fajta frissítés. Igazából cserélném, de nem minden áron. Amire cserélném, az vagy egy Sony Xperia Z, vagy egy Oppo Find 5. Mondhatni megbántam, mert ha még várok kicsit, most Xperia SP-t vehettem volna ennek az árán. Amit soha nem vennék, az a Samsung Galaxy sorozat, és az iPhone. A Galaxy-k mind egyformák, az iPhone meg nekem túl zárt.
Sony Xperia Mini Pro, előtte Samsung Galaxy S volt, de ez többet tud, aranyos ès jobban nèz ki az interfèsz. Egy Xperia Pro-ra, Xperia PLAY-re, Blackberry Torch 9810-re ráfizetèssel elcserèlnèm.
Sony Xperia J, E, a Wave szèria kivètelèvel a Samsung összes telefonja.
Nekem is Sony Xperia X10 minipro-m van. Most jár le a két éves előfizetésem, és új telefont szeretnék venni. Amire lecserélem, az valószínüleg a Sola lesz.
Soha nem kellene Samsung sem és Nokia sem. Mióta az eszemet tudom Sony Ericssonom volt... Maradok márkahű.
Írjatok még! A közvélemény-kutatás még tart!!!
Xperia U-s vagyok.
Igen, nagyon sokan dicsérik/dicsérték (amikor vettem) azért ls vettem meg, még anno decemberben (kihasználva a karácsonyi nagy akciózásokat). Eleinte működött rendesen, majd frissítettem a 4.0-ás Androidra... na attól teljesen meghalt, lefagyott, lassú volt stb. Elvittem a T-Mobileba. Vissza lett rakva a 2.3-as szoftver, és azzal is egy darabig működött rendesen, de elkezdett lefagyni, belépek a kamerába "Kamera nem található" (holott a képét meg mutatja..-.- :D), újraindul spontán, nem fogad hívásokat, és lett szoftver frissítve rajta (különböző tmobilekbe vittem, direkt, hogy lehet h hanyagul csinálták meg az egyikben.
Samsung Galaxy s4 I9505 most kaptam 1 hete es nagyon szerettemlnem cserelnem el semmilyenre,nagyon gyors,jo a kameraja .
Amilyet nem vennek soha az Sony,LG es alsokategorias androidos telefonok
iphone 5-öm van, nagyon szeretem, egyedül az akksi idővel van problémám, de mivel más nagyképernyős felsőkategóriás telefonok akksija sem bírja tovább, így ezt el kell fogadnom (férjemnek samsung galaxy s3-a van, kb egyformán merülnek a készülékeink).
Nem bántam meg, hogy megvettem, mert eddig is iPhone-om volt és szeretem a rendszert, főleg hogy szinkronban van az ipad-emmel és az imac-emmel is.
Igazából semmilyen más telefont nem vennék (beszippantott az alma-mánia, "agymosott" lettem), androidot meg főleg nem, mert már próbáltam és nagyon nem jött be.
Viszont elfogadom, ha másnak más jön be, szóval sohasem fikázok másokat amiatt, ha más rendszerre esküsznek. Kinek mi jön be és mit tud kihasználni, az a jó.
Kék S3-am van. Imádom, semmiért nem cserélném el!:) Ha ingyen kapnék helyette egy HTC One-t, vagy egy S4-et, akkor talán. Egyeltalán nem bántam meg, életem legjobb telefonja. Mellé elfogadnék még egy csúcs-Lumiat, vagy egy i5-öt. 3GS-ről váltottam, pár dolog hiányzik az iOS-ből, a WP-nek pedig nagyon tetszik mind a designja, és az azt futtató telefonok.
Alsókategóriás Androidot, azt semmi pénzért. Egyszerűen nem bírnak az OS-el. De egy "drágább" Huaweit talán elfogadnék az S3 mellé, egész jók lettek szerintem.:)
LG Optimus 7-em van. Nagyon szeretem. Külsőre és belsőre egyaránt. Eddig sosem hagyott cserben. iPod touch+olcsó telefon párosról váltottam, és egyáltalán nem bántam meg. Az iOS számomra „üres”. Gyors, stabil meg minden, de használat közben mégis hiányt éreztem.
Lumia 920-ra fogom cserélni, mert egyre több olyan app van, ami csak WP 8-ra érhető el. De amellett az Optimus 7-et is meg fogom tartani.
Samsungot soha nem vennék. iPhone-t sem igazán, főleg az iOS 7 óta.
Ezen kívül a BalckBerry OS a Firefox OS a Sailfish OS és az Ubuntu Touch is nagyon szimpatikusak számomra.
(Illetve a MeeGo, Maemo, webOS, WM és a Symbian is nagyon szimpatikusak, de azoknak a fejlesztésével már leálltak.)
Tulajdonképpen majdnem az összes platformot kedvelem, mert mindbe van valami különleges. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!