Milyen telefonotok van? Minél többben írjatok!
Szeretitek? Vannak problémáitok vele? Lecserélnéd szivesen? Ha igen, akkor mire? Megbántad, hogy megvetted?
Melyik telefont nem vennéd meg soha?
Én is most tervezek telefont venni.Én is mindig sony párti voltam(walkman,x10,ray és most a tipo)és most az Xperia E-t szerettem volna megvenni de a tapasztalatok alapján inkább elállok a márkától(kitudja lehet hogy csak 1 hétre :D) és veszek egy Lumia 520-at.Hátha.............
Alcatel,Huawei SOHA
SGS Advance-m van. JB frissítés után használhatatlan. 2.3 alatt semmi baja, bár azt nem tudom kihasználni.
1 hónap múlva váltok egy iPhone-ra.
A családom, barátaim, szinte mindenki azt mondja, hogy iPhone-t ne, de én már teszek a véleményükre.
Az Android a csúcskészülékeken se működik rendesen. Ez tény. És soha nem is fog.
Ilyen hozzáértéssel ami neked van jobb is lesz az iPhone.Az Androidot meg hagyd meg azoknak akiknek 50-nél több az IQ-juk.
# 24: Ez nem a droid, hanem a Samsung hibája.
nemrég vettem egy One S-t, (az optimus 7 így most másodlagos mobilként van meg.) és érdekes módon hibátlanul megy rajta a 4.1.1 Jelly Bean...
Blade 3
Én szeretem :) Nincsen. Hát azért egy S4 re simán:D Nem bántam meg egyáltalán :)
BlackBerry Curve 8520. Imádom! Nekem tökéletesen megfelel.
iPhone-t ingyen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!