Sziasztok. Mindenféleképpen Samsung Galaxy S4 vagy Iphone 5-öt szeretnék venni, csak nemtudom melyiket. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de én igazából ilyen játszásra szeretném venni. Sokat utazom, 8-12 órás utakon, és ilyenre jól jönne, egy nagy képernyős teló ahol tudok játszani, pl Temple Run 2 meg ilyeneken. És nem kell TAB mert az már túl nagy. E- kettő közül melyik a jobb hosszútávon inkább, játszásra? Indoklással ha lehet.Köszi előre is.
Hát értem, csak nem tudom ,ilyen rossz lehet az S4? Csomó helyen látom, hogy lefagy meg ilyenek ,de mitől fagy le ? S4-en ugye viszont nagyobb a kijelző ami azért ,jóval mellette szól. Olyat is hallotam, hogy az Iphone 5-ön szebben mennek a játékok, tehát nincs semmi szaggatás ilyenek,de az S4-en igen. Ez igaz??
2013. júl. 12. 21:35
12/15 anonim válasza:
3. és 4. válaszoló vagyok.
4. válaszban rőviden kifejtettem miért futnak jobban a játékok iOS-en a gyengébb hardver ellenére is.
Az S4 az optimalizálatlanság miatt laggol. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy használhatatlan csak azért többet várna az ember az S4 hardverétől. De ha azt nézed nincs könnyű dolga a Google-nek az Android optimalizálásával hisz rengeteg telefonon el kell futnia a rendszerüknek a 20.000Ft-től a 200.000Ft-ig. Bár azért a Samsung megoldhatta volna... Én azt mondom neked, hogy próbáld ki mind a kettőt, ilyen Tmobileban tele vannak rakva játékokkal szóval tesztelheted. Én iPhone-t vennék, mert megszívtam már felsőkategóriás Android-os telóval, de az iPhone rendesen bizonyított. De végül a Te döntésed lesz :)
2013. júl. 12. 22:16
13/15 anonim válasza:
Hát, iPhone-ra van sok olyan JÓ játék ami nincs Androidra, nem tudom fizetősek-e, alapból s4-et mondanám, de iP-ra jobbak a játékok...
2013. júl. 25. 23:13
14/15 anonim válasza:
90%-ban egyeznek a játékok, ami mondjuk nem jelenik meg azonnal droidra, idővel azt is portolják. A problémát én abban látom, hogy amíg pl a RealRacing3-at iPhone-ra fogtam és letöltöttem (mert ráadásul ingyenes), addig droidon láttam videókat róla, hogy mit kell mókolni, hogy működjön. Sokan leírták már, de újra leírom, sok különböző hardverspecifikáció droidon azt jelenti, hogy mindegyikre optimalizálni kell és minél több a lehetőség, annyival több a hiba lehetősége is. iPhone-os ez nincs. Még az iPad-ek hardvere is hozzávetőleg megegyezik a z iPhone-éval, max felbontást kell állítani a legtöbb esetben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!