Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik éri meg jobban JÁTÉK...

Melyik éri meg jobban JÁTÉK téren?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mindenféleképpen Samsung Galaxy S4 vagy Iphone 5-öt szeretnék venni, csak nemtudom melyiket. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de én igazából ilyen játszásra szeretném venni. Sokat utazom, 8-12 órás utakon, és ilyenre jól jönne, egy nagy képernyős teló ahol tudok játszani, pl Temple Run 2 meg ilyeneken. És nem kell TAB mert az már túl nagy. E- kettő közül melyik a jobb hosszútávon inkább, játszásra? Indoklással ha lehet.Köszi előre is.

2013. júl. 11. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
S4. Sokkal több játék van a playon.
2013. júl. 11. 20:30
 2/15 anonim ***** válasza:
És az S4 hardveresen is jobb
2013. júl. 11. 20:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Biztos sok lepontozó lesz de az iPhone-ra sokkal jobban optimalizálják a játékokat. Nézd meg még a 3GS-en is elfut a játekok 70-80%-a míg egy azonos tulajdonságokkal rendelkező Android-os telefonon örülj ha az Angry Birds fut. Nem akarom lehúni az Android-ot, szó sincs róla! Az SGS mellett áll a kijelző méret az iPhone mellett meg, hogy biztos a smooth játék elmény még jó ideig.
2013. júl. 11. 20:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért nem mondanám, hogy sokkal több játék van Play Store-on, mert szinte minden először iOS-re jelenik meg és az AppStore nincs tele használhatatlan app-ekkel. Plusz a másik fele, hogy konkrétan az iOS appet berakják egy simulator-ba és mehet is Android-ra ezért is kell sokkal erősebb hardver, mert a fejlesztők többsége lusta rendesen megcsinálni a játékát más platformra ://
2013. júl. 11. 20:58
 5/15 anonim ***** válasza:
iPhone! Az 5nél még legalább 3 évig el fog futni minden új játék az S4-nél nem vagyok biztos. Sok androidos ismerősöm mondja, hogy bizonyos játékok csak bizonyos droidos készülékeken futnak, vagy rootolni kell a telót a működéshez. IOS-on ilyen nincs, ott csak a régebbi készülékek esnek ki a támogatottságból. Jelenleg leginkább a 3gs!
2013. júl. 12. 06:24
 6/15 Neuhauser László ***** válasza:

Egy 7" - os tablet pedig igazán jó választás lenne

Annyira még nem nagy, hogy ne férjen el, akár egy nagyobb nadrágzsebben is elfér.....

2013. júl. 12. 13:13
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
szerintem S4, ne mondja senki ,hogy 4 magos processzorral nem lesz elég 3 évig a legjobb játékok futtatásához, egy jobb fajta 2 magos (androidos) is elég hozzá szerintem...
2013. júl. 12. 15:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Leethogy lehurrogtok de next-gen konzolon nem gondolkoztál

Mert kb 1,5 évenként majdnem dupla olyan erős mobilokat adnak ki

Pl.: s3-on a gangstar vegas ,,csak” high-on megy és azért egy kontroller jobb mint az érintőkijelző

2013. júl. 12. 17:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja bocsi s4-en very high-on
2013. júl. 12. 17:40
 10/15 anonim válasza:
Az iphone 5-öt ajánlom nem fagy le.
2013. júl. 12. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!